Jack Russel Terrier viselkedéséről tanácsot kérnék!!! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Hétvégén voltam egy állatmenhelyen. Beleszerettem egy tacskó-foxi keverék kan kutyusba és hazahoztam. Igy a Jack Russel kutyi nem lesz már.
Felraktam egy képet, akit érdekel.
6-an vannak testvérek, ebből már 3-at örökbe adtak. Aki megengedheti magának, és szeretne kiskutyát fogadja örökbe őket.
##### JACK / PARSON RUSSEL TALÁLKOZÓ #####
2009. NOVEMBER 28. (SZOMBAT) 13 ÓRA
BUDAPEST, NORMAFA - ANNA RÉT
MINDEN KIS ŐRÜLT KUTYUST VÁRUNK EGY NAGY ROHANGÁLÁSRA!!! :)
Hidd el, a beaglevel sem keveset :)
Mellette tuti lefogyna! A beaglenél nem kutyasétáltatás van, hanem embersétáltatás. Lili sokszor olyan, mint egy szánhúzó kutya! Nem is értem, hogy honnan ennyi ereje a kis 14 kg-jával ? :)
Egyébként is sokat kell mozogni mellette, főleg kicsi korában, rohanni utána, ugyanis lop! Mindent! És lehetetlen elkapni, pl egy kertben :)
Nekem is tetszik a beagle, de ezt a kutyát apukámnak szánom. 3 éve elpusztult a tacskónk. Azóta van egy himalájai perzsacicám.
Apukám 150 kg és nyugdíjas, és nem akar sehogy sem lefogyni. Ezért választottam ezt a fajtát, mert őt nem keveset kell sétáltatni.
Fujjj :))
Lili is kettő múlt. Ezek mindentb megesznek, rosszabbak, mint egy kupac gyerek :) De ezért lehet annyira imádni őket :))
Most mondjam h LILINEK mi a kedvenc eledele este felé, meg hajnalban...? Van egy öreg Labradorunk...na annak a melléktermékét eszi :(((
Rossz szokás, oh háényszor szóltam már..Volt, hogy rajtakaptam, h a kupacot eszegeti, rászóltam, és elrohant egy darabbal :S Fúúúúújjj....
Amúgy minden, amit meg lehet rágni és le lehet nyelni rajta van az étlapon :)
Aha detto az en kutyam!:D Jah es meg macska is van es a macska sz@rt is eloszeretettel lopkodja!:D
Amugy ket eves mult.:)
Mennyi idős?
Azt tudni kell, ezek a dögök imádják a zsepit is, meg a kukázást; Lili dettó :)
Nem lehet álomkutya, mindenről nem lehet leszoktatni :)
Ezek szerintem nem annyira rossz tulajdonságok :)
De: zsepi ne beagle magasságban legyen, de még csak ne is ugrómagasságban :)
A kuka tetejére meg mi nehezéket teszünk, konkrétan a tápos dobozt :)
De ma kidobtam a maradék tejberizst, arra a pill-ra, amíg bepakoltam a mosogatóba, nem tettem a kuka tetejére a nehezéket, fordulok meg: a gyerek feje a kukában és lelkesen zabál :)
Na testénél fogja húzom onnan ki, hát nehezen jött, de jött: tejberízzsel a szájában :))
Ők azért olyan szeretetreméltók, mert vannak ilyen vicces megnyilvánulásaik, és ettől nem feltétlen kell főnie a gazdi fejének :) Oh, ha ezek a falak mesélni tudnának :)
Se Lili alapvetően jó kutya, persze vannak kilengései :)
Nem kell félni! Következetes nevelés a kulcsa mindennek már kölyök korban!
Nekem beagle-m van, nem semmi természetű kutya, de jó ebecske, mert nevelve van, ez a titka mindennek :) Olyan, mint egy gyerek.
A Jack Russel aranyos kutya, nekem is tetszik :)
De a beagle a legédesebb, legszeretetreméltóbb fajta :)
Minden kutya ugat ez a dolga!Leszoktatni rola ilyet nem is hallottam!
Nah de a kutyusrol: egy nagyon eleven,jatekos,mozgekony,kedves,szofogado es okos kutya.En csak ajanlani tudom!
Szia!
Én amit hallottam róla, hogy egy nagyon vidám eb, játékos. Legalább olyan jó kis kutya, mint a Foxi.
Amit te írsz, arról a részéről nem hallottam.
Szeretnék venni egy Jack Russel Terriert. Kíváncsi lennék, hogy mi a tulajdonsága a kutyának.
Amit hallottam róla, hogy sokat ugat és le kell szoktatni róla. Valamint meg kell tanítani a "hozzám" szóra minél előbb, mert kotorékeb.
Segítsetek, hogy milyen kutya is ő?
További ajánlott fórumok:
- Kisgyerek viselkedésére a tablet hatása
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Ez normális viselkedés?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Ki milyen nevet adna egy Jack Russel terriernek?
- Jack Russell terrier bajban