Izmos pasi vagyok, de túl kicsi a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Addig örülj amíg az izmod a nagyobb
F.I.
Az átlag női nemiszerv, nem mély. Azt hiszem 14 cm. Szóval ne csinálj belőle problémát.
Na most. Ha átmérőről van szó, az más. Mert ugye szélességben tágul, ki kell h férjen a gyerek.
Végül is nincs is izgatóbb mint egy kérdőjel testtartású cingárpeti vagy egy hasban vállas szőrgombóc (a hozzá bónuszként járó hanghatásokkal) mert a "sexben" ez nem számít.... 🤣🤦♀️
Látom sokaknak csak az számít, hogy legyen a tulajdonában minimum egy Mercedes Benz V-osztályos mert a mélygarázsban egy Aston Martin vagy egy "kis" Tesla csak kóborol 🤦♀️
Kb. annyira mint amikor gyönyörű dísz dobozban ajándékot kapsz,amikor meg kibontod,nincs benne semmi.
Más dolgokra figyelj szerintem,ne feltétlenül a tested kidolgozására.Legyen nagyon jó a kéz,száj mozdulatod.Csókolj sokáig,ilyesmikre gondolok.
Ezzel kiválthatod a hiányosságodat(amiről nem tehetsz).
További ajánlott fórumok:
- Egy visszahúzódó szürke lány vagyok és mégis a kicsit művi nők a példaképeim. Lehet belőlem olyan?
- Mióta terhes vagyok néha rámtőr, hogy jó lesz-e ha megszületik a kicsi...
- Tudna valaki segíteni, hogy mit jelent az hogy kicsi a méhem, hormonzavaros, és vérzékeny vagyok?
- Kizsebeltek...Pipa vagyok kicsit, mert 1850 HUF-ért...
- Lehetséges, hogy azért fájnak a bokáim futás után mert felül kicsit testesebb vagyok?
- Megcsalt a barátom, kicsit tanácstalan vagyok, mit kéne lépnem.