Ismersz valami jópofa gyerekjátékot, amihez nem kell játék? Mint pl. a barkoba? (tudásbázis)
Meselemez? Én az Ózt úgy hallgattam hatszázadszor is, hogy szinte alig vettem levegőt :)))
Van még olyan, h meselemez? Nyilván CD
meg vannak ezek a csőtészták, szarvacska meg ilyenek, azt mi nyersen vízfestékkel befestettük, és ezekkel a bazi nagy, tompa végű zsákvarrótűkkel fölfűztük láncnak.
De ha a fonal viszonylag vastag, akkor tű sem kell a végére, simán át lehet dugni a tésztán. Tök jól néztek ki azok a láncok :)
vegyél nagy csomagolópapírt a papírboltban, tedd fel a falra vagy szekrény oldalára, és fessetek vagy zsírkrétával rajroljatok rá.
Vagy terítsd a földre és rajzold őt körül, utána fel a falra és megrajzolni a szemét-száját...rá olyan ruhát, mint amilyen a kissrácon van - leginkább a festéket, még inkább azsírkrétát javaslom
bújócska, fogócska
meg én imádtam, amikor összehajtogatott papírba (akár újságpapír) vágtunk pl kislányt vagy szivecskét, és széthajtva lett egy ilyen sormintás szalag
ország-város-fiú-lány? - csak papír-ceruza kell
Akasztófa - szintén csak papír-ceruza
Só gyurma is nagyon jó.
Liszt,víz,só
Vagy összedobsz egy kis só-liszt gyurmát és gyurmáztok.
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Kelj fel Jancsi!
Adj király katonát!
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet eladni a sok használt gyerekjátékot, ruhát?
- Tud valaki ajánlani érintőképernyős gyerekjátékot?
- Van egy talán ázsiai gyerekjáték. Kergetőzünk...
- Hol érdemes gyerekjátékot hirdetni a két nagy aukciós oldalon kívül?
- Tudja valaki hol lehet leopárdmintás és tigrismintás vásznat/anyagot venni gyerekjáték készítéshez?
- Ismered-e azt a régi gyerekjátékot, hogy BIGE?