Ismeritek Dr. Fein Ferenc nőgyógyászt Móron/Székesfehérváron? (beszélgetés)
7:30tól van pénteken rendelése fél11re érkezik.
Szerencsére csak NSTre kell mennem hozzá, de egy aláírásért eddig várni a 40.héten, hát egy élmény.
Amúgy az első terhességemnél ugyan ennyi hetesen megvizsgált 3napig véreztem. És szültem
Sziasztok,
én is hozzá kaptam időpontot. Azóta van valakinek frissebb véleménye?
HET_07:30-16:00_Fein_Ferenc_dr.
KED_07:30-13:00_Várkonyi_Lajos_dr.
KED_13:00-16:00_Várkonyi_Lajos_dr.
SZE_07:30-12:00_Mohos_Attila_dr.
SZE_12:00-16:00_Mohos_Attila_dr.
CSU_07:30-16:00_Fein_Ferenc_dr.
PEN_07:30-13:30_Várkonyi_Lajos_dr.
Ez egy adatbázisból vettem,de érthető
Ez a Móri rendelés
Húúúha, köszönöm a hozzászólásokat.
Elég elkeserítő, amit írtok. Móron egyébként legjobb tudomásom szerint Dr. Fein, Dr. Mohos és Dr. Várkonyi rendel. Tehát több választásom nagyon nincs.
Édesanyám Dr. Mohoshoz jár, bár megmondom őszintén, nekem nem túl szimpatikus, Várkonyi doktor úr meg már nagyon idős, szülést sem vállal. Utóbbi mondjuk egyelőre nem szempont, de nem szeretnék akkor dokit hajtani, amikor néhány éven belül aktuális lesz.
Szóval most erősen elgondolkodom rajt, hogy módosíttatok időpontot, vagy elmegyek Dr. Mohoshoz, első körben magánrendelésre, aztán meglátjuk.
De nagyon elkeserítő, amit írtok. :(
hat nem egy kedves figura. mint orvos nem tudok rola rosszat, de a megnyilvanulasa nem a legjobb. persze lehet csak en fogtam ki egy rossz napjat.
en a Mohos doktort tudom ajanlani, preciz, magabiztos, kedves orvos.
Dr. Fein Ferenchez kaptam időpontot a nőgyógyászati szakrendelésre Mórra. Nem ismerem, nem tudok róla sokat, kerestem róla ezt-azt, de nem sok minden van. Rossz mondjuk semmi, ami jó hír, mert a negatív kritika hamar terjed. :)
Olyan nőgyógyászt keresek, akinél később terhesgondozás/szülés témában is fordulhatok 1-2 éven belül, és jó lenne olyan dokihoz kerülni, aki alkalmas erre. A doktor úr rendel Székesfehérváron is, de szüléseket vállal?
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Dr.Hamvas Ferenc főorvos nőgyógyászhoz jár(t) valaki?Szűlt nála valaki?Érvek-ellenérvek
- Ismeritek Dr. Eszlári Péter szülész- és nőgyógyászt?
- Dr.Kreko Imre győri nőgyógyászt ismeritek?
- Mik a tapasztalatok Dr Hamvas Ferenc nőgyógyásszal kapcsolatban?
- Dr. Horváth Ferenc nőgyógyász