Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok! (beszélgetés)
szia megkérdezhetem hogy mikor érkezik a pici? :)
nálunk július 10. elméletileg de mi 15öt számoltunk
Akkor neked biztos más csecsemúsök jutottak mint nekem.Nekem nem hogy hozztak volna tápszert,hanem még nekem kellett rájuk szólni,hogy 3 napja nem eszik a gyerekem,nem e kéne valamit adni neki.
De Surányi doki tényleg egy angyal,imádom!
Sziasztok!
Ha csak meglátom a Flór Ferenc Kórházat kiráz a hideg. 2003-ban ott vesztettem el a kisbabámat amiatt, hogy egy 1.500 Ft-os kenetszűrést nem csináltak meg, és így streptococcus fertőzést kapott a szülés (természetes úton) alatt. Ezt a fertőzést valószínűleg a nagyobbik gyerekem szülésekor ott kaptam meg előzőleg.
A szülés után 3 napig nem engedtek hazamenni (mikor már egy másik gyerekkórházban meghalt a kisfiam), teljesen egyedül szenvedtem végig teljesen kiborulva. Az indok az volt, hogy én is veszélyben vagyok. A három nap alatt rám se nyitottak, csak a vezető orvosok jöttek kimagyarázni magukat, nehogy bepereljem a kórházat.
Az orvosomhoz már 10 éve jártam, nagyon sok pénzt fizettem neki akkor és előzőleg is.
Én a közelben lakom,de szülni nem ott szültem, ügyeletre jártam oda UH nézegetőbe,elég aggódos voltam,akármi indokot kitaláltam és mindig megnéztek,rendesek voltak.
Dr.Surányihoz sokat jártam,róla csak szuperlativuszok.Nekem ez a kórház nem tetszett.Fogadott dokinál az Uzsokit választottam .
Ha a csecsemősök miatt választasz másik kórházat, akkor el kell keserítselek! Kb. minden kórházban rájuk van a legtöbb panasz!
Én a jánosban fogok szülni hamarosan, de onnan pont ugyanezt a visszajelzést kaptam... :(
Szia!
Én egy éve szültem ott.A szülőszoba nagyon modern,szülésznők kedvesek,ápolókkal sincs gond,de a csecsemősnővérek olyan de olyan bunkók,hogy arra nincsenek szavak!(na jó van 1-2 rendes,de a többség modora nagyon sok kívánni valót hagy maga után)
Ha bűármi kérdésed van írj nyugodtan.
Ha lesz kistesó őt már nem a Flórban fogom megszülni,ezek miatt.De a doki bácsit nagyon-nagyon szerettük!(dr Surányi)
Sógornőm ott szült és pont ennél a dokinál. A nővérek normálisak voltak, a dokinak érdemes pénzt adni, hogy úgy álljon hozzá.
Minden rendben volt egyébként a szülésnél.
Ha javasolhatom, azért állj pozitívan hozzá, mert ha rettegéssel indulsz neki, az nem jó....
Sógornőm is csodálatosan szép kislányt szült :)
Szia!
Nekem egy barátnőm szült ott... Csak rosszat tudott mondani róla. A szülést majdnem a férje vezette le...
Nem riogatni akarlak, és én is csak hallottam, csak gondoltam jó, ha tudod...
Sziasztok!
2012 Július 10re vagyok kiírva és a következő vizsgálatom az AFP lesz.
Dr. Wamala a dokim.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mi a tapasztalatotok a budapesti Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról?
- Mikor költözik vissza a miskolci Semmelweis korház szülészet nőgyógyászata?
- Pécsen a Megyei kórház megvan még?Mármint nőgyógyászat, szülészet?
- I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika