Mi a tapasztalatotok a budapesti Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról? (beszélgetős fórum)
Nem rég jöttem ki a II.-esről, mindenki maximálisan megtett értem mindent, egy rossz szavam nem lehet.
Ruscsák doktor egy profi, Gál Emese megnyugtató, kedves szülésznő.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nagyon jó kezekben voltam!
Szia!
Megkérdezhetem, hogy ki a dokid? Magánrendelésre jársz? Mennyibe kerül a terhesgondozás és mennyibe fog majd a szülés?
Köszi
Szia!
Én 4 hete szültem a II.-es klinikán. A szobák 5-6 ágyasak, minden szobához külön WC, és zuhany tartozik! Tisztaság van. A folyóson van hűtőszekrény,ahová beteheted az ennivalót, de egészen jó a benti ennivaló is...bár a reggeli/vacsora kevés!
A szülőszoba full. felújított, szülőágyas...nem pányvázzák ki a lábaidat!!ott is van zuhany!!! Az apukák bent lehetnek a vajúdóba, és a szülőszobán is!!! Szülés után 2 órát még megfigyelésen tartanak, utána levisznek a gyermekágyra, ahol ha van erőd 1 órára magadhoz veheted a bébidet,de arra az éjszakára még bent kell hogy aludjon a csecsemő osztályon!!
A látogatók csak az aulában lehetnek, Te kimehetsz hozzájuk, de a babát csak az üvegen keresztül nézhetik meg!!!!
Nekem jók a tapasztalataim,és az orvosom..bár fiatal,de csúcsszuper volt! 1 percre sem hagyott egyedül, és mindent mondott, mikor mi történik velem!!! Még most is felhívjuk,ha valami gond van....nem felejtett el minket, pedig nem adtunk sok pénzt neki!!!
Remélem tudtam segíteni!!!
Aki közületek ott szült, le tudná írni a körülményeket? Szobák állapota, hány fősek, külön fürdőszobásak? Szülőszobák milyenek, hány fősek? Papás szülés lehet-e? Szülés után milyen a helyzet?
Most rágódok rajta, hogy hova vegyem majd az irányt. Várom a pozitív és negatív tapasztalatokat is!
Sziasztok, nem tudná valaki megadni nekem Dr Halmos Amrita telefonszámát priviben? Régen hozzá jártam a Baross utcába, de már nincs meg a telefonszáma, így nem tudok bejelentkezni hozzá :-(
Előre is köszi
Sziasztok!
Én ott dolgoztam. A szülészet és az újszülött ellátás kifogástalan, a dokik ügyesek,okosak, a nővérek,szülésznők aranyosak. A szülőszoba ha jól emlékszem 2003 körül lett teljesen felújítva,nagyon modern! Én ajánlani tudom mindenkinek!
Én ott szültem a második kislányomat!
Igazából csak az zavart,hogy egy lyuk a 4 ágyas szoba és látogatót nem érdeme snagyon fogadni,mert a szobába nem jöhetnek be,a folyósóra meg ÉN nem szívesen vittem ki a kicsit:(
Szia!
A testvérem és több ismerősöm is ott szűlt.
Nagyon meg voltak elégedve vele. Tisztaság van, ami a lefontosabb és nem pénzéhesek a dokik.
Ha sikerül a baba, akkor én is ott szülök.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mi véleményetek az I. számú szülészeti klinikáról?
- Mikor költözik vissza a miskolci Semmelweis korház szülészet nőgyógyászata?
- A Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika hol van helyileg?
- II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról mik a tapasztalatok?