Mi véleményetek az I. számú szülészeti klinikáról? (tudásbázis)
én is nagyon félek, mert még csak 8 hetes vagyok és ugye emelni nem szabad, de van egy egy éves fiam és időnként kénytelenek vagyunk buszra szállni, ahová fel kell raknom a kocsit, nem érzem nehéznek, de félek, nehogy baj legyen.
Hát akkor azt hiszem hogy neki vágok választott doki nélkül, aztán hátha annál szülök akihez járok majd
nem volt egyszerű de mindenen tul lehet lépni
vissza térve az érdi sztk-ba jártam a másodikkal tünemény nővérek és orvos volt,mindig rettegten hogy flegmán fognak bánni ha nem fizetek de nem minden szuper volt
De gondolom nem volt semmi gond se a szüléssel, ment simán.
Mert nekem azért fontos a jó doki, mert az első se ment simán és számítani lehet rá ha a második se lesz egyszerű sajna :(
az enyém tavaly azt mondta ,hogy 40 és 80 között szokott kapni
tőlem az elsőt kapta
és a szülésre van megadott tarifája, mert az én dokimnak is 8at fizetek és 80at kér a szülésért
2009ban 7 volt és 70. de sajnos most ennyit nem fogok tudni kicsengetni
Szia!
Én a SOTE I-en fogok szülni Dr, Murber Ákosnál. Szerintem kedves, fiatal orvos, nekem nincs panaszom rá, és mástól is jót hallottam róla. Igaz, a magánrendelésére járok havonta ellenőrzésre, ami 8ezer, de ha azt nézem, hogy 9 éve ugyanennyit fizettem az akkori orvosom rendelésén, akkor szerintem nem sok. Sok sikert a keresgéléshez!
szia!
a sote II-n ajánlom figyelmedbe Dr.Sára Leventét!
ő nagyon szuper doki és szimpatikus is!
Hát akkor asszem sote kizárva.
Basszus nem hiszem el hogy ilyen nehéz egy olyan dokit találni akit a pénzem mellett nem bunkó és viszonylag kíméletesen vizsgálna!
igen, az én dokim is, és egy csapat oda ment át.. az rohadt drága elit hely lett... az én dokim mondta, hogy már nagyon elege volt a klinikából és hogy mi megy ott...
szóval még orvos szemmel is néha gázos...
de az tény, hogy a klinika egy futószalag, csak akkor foglalkoznak veled rendesen, ha saját dokid van, időponttal, és esetleg fizetsz is... de lehet, hogy akkor már ugyanott vagy egy normálisabb magándokival is...
nőgyógyászat.
sajnos váltani kényszerülök, sokan dicsérték Csaba Ákost. Olyan ember kellene, aki nem bunkó, tudom ez elég közhely, de most fontos lenne, hogy megértő dokit találjak
én ott szültem...
van jó meg rossz tapasztalatom is...
szerintem nagyon fontos, hogy legyen egy jó saját dokid ott, hacsak úgy bemész és az ügyeleteshez kerülsz, az elég gáz sajnos...
nőgyógyászati vagy szülés ügyében kérdezed?
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Mi a tapasztalatotok a budapesti Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról?
- Van tapasztalatotok a pécsi szülészeti klinikáról?
- II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról mik a tapasztalatok?