Ismeritek az Active Light lámpát? (tudásbázis)
8. ertoka
2016. szept. 6. 23:54
Használati utasítást nem tud vki feltenni v. küldeni?
Örököltem és nem volt hozzá.
7. Andy_R (válaszként erre: 1. - Szoszóka)
2010. aug. 25. 09:56
Az Active Light ugyanúgy polarizált fényt bocsát ki, mint a Bioptron, csak ez magyar gyártmányú. Azt olvastam róla, hogy az országos kórháztechnikai intézet engedélye megvan hozzá, ez mondjuk bíztató. Persze mindenki a Bioptront ismeri, mert az a régi, de ez is lehet jó.
6. 81Krisztina
2010. jún. 3. 22:30
Bioptron lámpa orvostechnikai eszköz. Magyar orvosok fejlesztették ki, de mivel itthon nem jutottak semmire, eladták külföldre a szabadalmat... sok díjat megnyert, és valóban, sok kórház használja is. active light... hát... sokan csalódtak már benne... jót még nem hallottam.
5. 25eed67283
2010. jún. 3. 09:51
Én nem hiszek egyikben sem. Ajándékba kaptuk őket. Szerintem a Bioptron jobb. Azt használják a kórházakban is. Már amelyikben.
4. Szoszóka (válaszként erre: 2. - 25eed67283)
2010. jún. 3. 09:33
Szia!
Van különbség a két lámpa között? Jobb valamelyik a másiknál? Melyik hat jobban?
3. erithrea
2010. jún. 3. 09:31
Igen,olyan mint a bioptronlámpa.Színlencséket is adnak hozzá.
2. 25eed67283 (válaszként erre: 1. - Szoszóka)
2010. jún. 3. 09:13
Szia
Nekünk van 1, akkora mint egy hajszárító és van Biotron lámpánk is, ami nagy.
1. Szoszóka
2010. jún. 3. 08:57
Ismeritek az Active Light lámpát?
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Mit szólnátok hozzá ha találnátok ismerőst a Hoxán, de miután megtudja, hogy személyesen ismeritek egymást még az üzenetedre sem válaszolna