Mit szólnátok hozzá ha találnátok ismerőst a Hoxán, de miután megtudja, hogy személyesen ismeritek egymást még az üzenetedre sem válaszolna (beszélgetés)
Első körben nem kapnám fel ezért a vizet,lehet hogy tényleg nem örül annak,ha esetleg ismerősre lel itt,mert mondjuk nem szeretné ha pont ismerős olvasná a fórumhozzászólásait,cikkeit,bejegyzéseit,stb,stb....
Ha közeli ismi,beszéld meg vele,FINOMAN kérdezz rá hogy miért?sok ok lehet,pl keveset van az oldalon,vagy amit leirtam az imént vagy millio más....ha esetleg a jövőben is hanyagol vagy szemtől szemben is flegma,érzed hogy tényleg nem érdekled,stb,akkor hagyd lógva,ennyi...
Én jót nevetnék,de vannak ismerőseim,sokan emle
getik a hoxát.
Ne haragudj, én nem ismerlek, és ezt csak az itt tapasztalt mondadódid alapján írom, de néha tényleg gonoszkodsz emberekkel, és ez nem feltétlenük esik nekik jól.
Az, hogy köztetek mi történt arról fogalmam sincs...
Vagy éppen 1:50-hez az esély, mivel a találkozás kölcsönös?
belebonyolódtam, valaki segítsen kiszámolni.
Nem kicsi az esély! 107116 tag van, még ha egy embernek több nick-je is van....... számítsuk le azokat, akik nem neteznek, számítsuk hozzá a nem itthonról netezőket és kijön, hogy kb. 1:100-hoz, talán? ez pedig annyit jelent, hogy ezer-valamennyi fórumozó találkozik ismerőssel, a Hoxa-tagok közül.
(Jól számoltam?)
Ezek szerint szükség volt egy ártatlan tudásbázis-kérdésre, hogy valóban tisztán láss.
Ne törődj vele!
igen,én vagyok :( :(
(és közben sikítozom a tudásbázisban feltett kérdés szellemi mélységétől)
Ha őszinte akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az ilyen ismerőst mindenki tojja le!!
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Ti mit válaszolnátok erre?
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Ti mit csinálnátok, ha kétes üzeneteket találnátok a párotok Facebook-ján?
- Társkereső, de személyesen nem akar?