Ismeri valaki Várbiró Szabolcs doktor urat? (tudásbázis)
Szia!
Az alábbi telefonszámon lehet bejelentkezni a dr. rendelésére.
0620 255 5575
Kitartónak kell lenni, mert van, hogy nem veszik fel egyből a telefont.
Jól valasztassz, ha őt választod. De nem vagyunk egyformák! :)
Tarifa most 15 ezer egy rákszűréssel.
Én ismerem már jó ideje. Sokmindent lehet rá mondani, de azt hogy arrogáns semiképp! Azért vegyük már észre az orvos is ember, neki is lehet rossz napja, stb. Igen a magánrendelőben is sokan vannak nála,(biztos azért mert sz@r orvos?!) és pl.azért késik, mert épp sürgás császármetszést végez, vagy szülést vezet le stb.
Ha valaki én aztán találkoztam már bunkó orvosok hadával, de Dr. Várbíró ezt a jelzőt egyáltalán nem érdemli! Én a fiamat neki köszönhetem! ha Ő nincs hiszek a görény magánklinikás orvosnak aki at mondta műteni kell és akkor se biztos hogy lehetek spontán terhes!!! és tudod mit lydi! inkább várok rá 4-5 órát, de tudom jó kezekben vagyok, nem kontárhoz járok!
Én amíg élek hálával tartozom neki!
Tisztességesen kivizsgált amikor teljes elkeseredetten kerestem meg a Klinikán. Amikor rettegve kérdeztem tőle mit lát, valóban nem lehet gyerekem? (korábban ezt állították egy magánlinikán)ő a legnagyobb nyugalmat sugározva ennyit mondott:" Egy percre se mondjon le a gyerekről" elmondani nem tudom milyen nyugalmat és segítőkészséget éreztem.Mint kiderült volt egy gyulladásom ami oka lehetett egy átmeneti meddőségnek.A méh-és petefészek gyulladásomat hamar kikezelte, részletes kivizsgálásomat megkezte,ám egy napon hívtam telefonon hogy késik 15 napja...erre ő: tesztelt már? Öondom nem! Dr: Na akkor vegyen egy tesztet mert Őn szerintem terhes! :D :D :D és igaza volt! belémbeszélte a gyereket! :) azóta 2 éves a gyönyörű, egészséges kisfiam!a második babámat sem kérdés hogy kinél fogom szülni!Alaposság,EMBERSÉG, határozottság, udvariasság amit én tapasztaltam!
Sziasztok!
Szeretnék én is infókat kérni a doktor úrról! Elérhetőség, árak, bármi!
Köszönettel, Zsike
Sziasztok!
Szeretnék kis informciót kérni Dr. Várbíró Szabolcs
magánrendeléséről, telefonszám, árak, akár privátban.
köszönöm B.
Sziasztok!
Valaki nekem is el tudná küldeni privátban az árlistát.
Köszönöm!
Sziasztok, nekem is el tudnátok küldeni dr. Várbíró Szabolcs magánrendelőjének címét, telefonszámát és árait?
Köszönöm
Sziasztok!Kérnék szépen én is infót és elérhetőséget Várbíró doktor úr rendeléséről.Köszönöm szépen.
Szép estét :-)!
Valaoi eltudja nekem privatba kuldeni a doktor ur elerhetoseget?. (hol, mikorr rendel es ar listat) Koszonom sepen!
Szep estet es jo egeszseget!
Én a hivatalos úton, nőgyógyászati problémával, vizsgálatra kerültem a klinikán hozzá. az ambulancián már erőteljesen terelnek a magánrendelése felé, de ha mégsem mész azonnal oda és kivárod, amíg előkerül, akkor nincs sok köszönet benne: egy türelmetlen, hisztis, arrogáns figura.
rászántam az összeget és elmentem a magánrendelésére, időpontra, ahol kb. ugyanannyi (4-5 órát kellett várakozni, egy hihetetlenül zsúfolt várószobában, ahol az első órákban még ülőhely sem volt.Dr Várbíró ezúttal nyakkendőben, bájmosollyal és udvariasan beszélt (nemhiába, magánrendelésen vagyunk, pénz beszél, tud ő viselkedni, ha akar), de mivel este 10 óra felé járt az idő és még mindig voltak kint várakozók,csak perceket foglalkozott velem, a leleteket meg sem nézte rendesen. Szóval a magánrendelésben sem volt sok köszönet.
Sziasztok!
Én kb. másfél éve kerültem a Doktor úrhoz, egy nagyon régóta húzódó problémával. Sok orvosnál jártam előtte, de ő volt az aki megoldotta. Bárkinek jó szívvel ajánlom. Az elérhetőségeket és a magánrendelő tarifáját már előttem többen megírták. Még most is ennyi. Jó orvos, és jó ember, annak ellenére, hogy kb. ugyanazt érzem amit Fuglyties írt, nem felhőtlen a kapcsolatunk. Szerintem főként azért mert zsigerből utálom a nőgyógyászati vizsgálatot, meg még nem ismerjük egymást annyira. Ennek ellenére tudom, hogy jó kezekben vagyok.
Sziasztok,
látom, hogy már egy ideje nem írt ide senki.....én most megteszem, mert aki még orvost keresgél, az így könnyebben hozhat döntést.
Nem akarok túl hosszan írni: Én örökké hálás leszek a Doktor úrnak...amikor megtudtam, hogy babát várok, akkor egyik ismerősöm ajánlott 2 orvost, az egyik Ő volt. Valahogy én először mégis a másiknál kötöttem ki, aki nem is volt annyira szimpatikus.
9 hetesen a munkahelyemen ért a váratlan, elkezdtem vérezni, nem kicsit, a kolléganőm azonnal bevitt a Klinikára, és pont Várbíró doki fogadott az UH-on. Nagyon kedves volt, és éreztem, hogy számíthatok rá. Az intelmei, tanácsai és a felírt gyógyszer végül segített, hogy a picikém megmaradjon. Értelemszerűen Ő lett a választott orvosom. Mindig humoros, jókedvű, kedves volt. Császár lett a vége, még a műtőben is viccelődött. Én maximálisan ajánlom Őt.
A kislányom már 13 hónapos:-)))
Sziasztok!
Nekem is Várbíró Szabolcs az orvosom. Nemrég óta ismerem (kb. egy hónapja; a testvérem által, aki hozzá járt terhesgondozásra bő 3 évvel ezelőtt)Azt tudom mondani, hogy a legjobb választás. Nagyon jó ember és orvos. Türelmes és nyugodt, kedves, figyelmes. Én most (konkrétan tegnap)jöttem ki a klinikáról, petefészek ciszta műtétem volt. A történet hosszú, de a vége nagyon pozitív, szerencsére. Nagyon féltem az elején az egész beavatkozástól (pedig tudom mivel jár egy műtét, császárral szültem a kislányomat 2006. őszén), de így utólag nézve, nem kellett volna, mert nagyon jó kezekben voltam. Mosolyogva mondtam köszönetet az Orvosomnak, hálás vagyok neki! Arany keze van!!!
A műtéti hegek szépen gyógyulnak :-)
Tényleg tudom Őt ajánlani.
A tarifájáról csak annyit tudok, hogy a magánrendelőben (1074 Budapest, Károly krt. 13 -15.)a vizsgálat és UH együtt 11 ezer Ft volt. Szerintem nyugodtan meg lehet kérdezni tőle, hogy a terhesgondozás után a szülésért van-e fix tarifa, vagy rábízza a "betegre", hogy mennyit ad. Szerintem, aki hozzá jár, a találkozások alkalmával kialakul egyfajta bizalom, így nem lesz ciki erről sem kérdezni.
Nekem mivel nőgyógyászati műtétem volt, ez "kicsit" más mint egy szülés, így a pénzről nem esett szó. Egyébként nem is várta el, én ezt láttam. De a kórházi tartózkodásom utolsó napján, a vizsgálat után ilyen módon is megköszöntem neki a segítséget.
Remélem tudtam segíteni valamit az infókkal!
Sziasztok,
Gabi
Sziasztok,
Sajnos a legtöbb Várbíró Szabolccsal kapcsolatos fórum már elég régi, így csak bízni tudok benne, hogy valamelyik újra elindul.
Én hamarosan szülni fogok a doktor úrnál és a tarifájával kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Tud valaki erről írni? Akár privátban is...Nagyon megköszönném.
Szia, Én is Várbíró Szabolcshoz járok és a magánrendelése: 1074 Budapest, Károly krt. 13.-15.Hétfő 15-19 Tel, 1/320-4216
Mivel csak egyszer rendel egy héten, nagyon sokan vannak nála és általában kell várakozni a megadott időponthoz képest. De szerintem ez a legtöbb helyen így van, mivel ha éppen el kell mennie egy szülő kismamához, akkor természetes, h fontosabb! Én is elvárnám ugyanezt!
Érdekelne, hogy mindig magánrendelésre mentél vagy hol lehet őt megtalálni nem magánrendelésen?
Sokan vannak? Kell várakozni?
Elöre is köszi.
Nekem is Várbíró dr. Úr a dokim és már vagy 7 éve, hogy hozzá járok. Novemberben szültem nála. A terhesgondozás alatt is nagyon rendes és figyelmes volt. Valamint nem utolsó sorban van humora is. Csak ajánlani tudom.
Engem ugyan csak kétszer látogatott meg a három nap alatt, de ezzel sincs semmi kifogásom. Amikor kérdeztem valamit készségesen válaszolt, még akkor is, amikor már harmadjára hívtam egy nap. Majd mikor a szülés után két héttel tejlázzal küszködtem a segítségemre sietett a Klinikán.
szia!
mivel mi bent feküdtünk öt hónapig, azalatt megtudtam az összes orvos "tarifáját". általában a bent fekvők tudják (náluk érdeklődhetsz :))....én nem kérdeztem rá, mert nem tartom korrektnek, ami ez ügyben történik (bár a II. Klinikán a helyzet elég jó szerintem)...szerintem illik adni annyit, amennyit én gondolok, tudok stb., de nem elvárás!!! és ez nagyon jó....
én ügyeletes szülésznőnél szültem, bár a császárnál szerintem ez annyira nem lényeges. nem adtam neki pénzt, de így is nagyon kedves volt.
sok sikert!
Szia!
Tudnál segíteni, hogy a pénzügyi része hogy van? én kérdezzek rá, vagy mondani fogja, vagy illik utána adni.
Szülésznőt jó ha fogadok, vagy jó lesz az ügyeletes is?
Előre is köszi.
37 hetes kismama
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki Dr. Skriba Eszter doktornőt? Mik a tapasztalatok?
- Ki ismeri Ablonczy Mária doktornőt a Tűzoltó utcai gyermekklinikáról?
- Van itt valaki, aki ismeri a Stressz doktort? Esetleg meg is gyógyított?
- Ki ismeri a Bajcsy kórházban dr. Kerékgyártó Olga doktornőt? A tükrözéses vizsgálatokat hogy csinálja?
- Ismeri valaki Sikó doktor urat? (nőgyógyász, endokrinológus) Tapasztalatok?
- Ismeri valaki vagy esetleg van tapasztalata Dr.Drozgyik István szülész-nőgyógyász doktor úrról?