Ki ismeri a Bajcsy kórházban dr. Kerékgyártó Olga doktornőt? A tükrözéses vizsgálatokat hogy csinálja? (tudásbázis)
Nem igaz hogy nem tudnak odafigyelni ilyen komoly vizsgálatoknál hogy jó helyre szúrja azt a fájdalomcsillapítót. Igen sajnos ki vagyunk szolgáltatva nekik...:(
Köszönöm a drukkot,rám fér.
Én Kanyó Barbara dr.höz jártam ,aki mostanában szült.Tavaly egy napon csinálta meg a mindkét tükrözést és semmit sem éreztem.
Bent feküdtem a diabetológián és onnan küldtek.
Sajnos a vastagbél vizsgálat szörnyű volt. Mellé szúrták a fájdalomcsillapítót(férfi) csipet és semmit nem használt.
Már bánom ,hogy engedtem neki ,mert nagyon fájt.Tavaly ugyanazt a bódítást kaptam ,amit most is kellett volna ,ha a dokit érdekli.
Mint írtam a gyomortükrözés nem fájt. (már nagyon sokszor voltam jóval 10 felett)
Drukkolok:)))
Szia. Köszi a választ.
Valószínűleg nem úszom meg ezeket a vizsgálatokat,kilátásba helyezte a doktornő,a vérvétel és az uh. után,és kíváncsi vagyok nála hogy zajlanak.
Fájdalomcsillapítás vagy bódítás,vagy egyik sem,esetleg nekem kell kérnem stb. Egyébként a doktornő aranyos,úgy látom.
2 éve már jártam nála, akkor még megúsztam a tükrözést.
Szia !
Május elején gyomortükrözést csinált ,amit nem is éreztem meg.Tény az asszisztenstől dupla adag lidocaint kértem.
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam szalmonellát kapott, a kórházban említették, hogy az ÁNTSZ jelentkezni fog. Mire számítsak a vizsgálat tekintetében?
- Hogyan zajlik a HSG vizsgálat a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban?
- Anyukámnak (78 éves) hörgőtükrözése lesz, hogyan csinálják a vizsgálatot?
- Ha felmerül a gyanú, hogy májammal nem stimmel valami, milyen vizsgálatokra számíthatok a kórházban?
- HSG vizsgálat a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban
- HSG vizsgálat a Soproni Kórházban