HSG vizsgálat a Soproni Kórházban (beszélgetés)
3. Léna123 (válaszként erre: 1. - A063b391b6)
2022. ápr. 11. 21:51
Szia! Nekem 2 hsg is volt, igaz jó pár évvel ezelőtt, és nem a soproni kórházban. Ha nem is kell bent maradni, átöltözni biztos át kell, mivel kórház,tehàt szerintem készülj hálóinggel, papuccsal, meg talán a betét se fog ártani, bár arra nem emlékszem már,hogy szükség volt e rá. Én is olvastam előtte sok rosszat, így féltem, de simán kibírható volt. Nekem a vizsgálóban helyezték fel a katétert, majd a dokival a saját lábamon sétáltam át a röntgenbe. Mikor átnyomta a folyadékot,volt egy erősebb feszítő fájdalom, de ez csak pár másodpercig tartott. Én átjárható voltam, így gyorsan átment a cucc,pár perc alatt készen volt az egész. Könnyű mondani tudom, de ne félj tőle,gyorsan túl leszel rajta.
2. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - A063b391b6)
2022. ápr. 11. 20:54
Nem tudsz inkább hycosyra menni? Sokkal kíméletesebb, jobb eredményt ad, annyi hogy sajnos fizetős.
1. a063b391b6
2022. ápr. 11. 20:42
Sziasztok!
Hamarosan HSG vizsgálaton kell átesnem a sikertelen próbálkozásaim miatt, és érdeklődnék a tapasztalataitokról. Sajnos a neten mindenféle borzalmat lehet olvasni, úgyhogy egy kicsit izgulok. Nekem azt mondták egy napos lesz, nem kell bent maradnom.
1. Volt valakinek tapasztalata a Soproni Kórházzal?
2. Mit kell vinni a vizsgálatra?
3. Átöltöztetek vagy maradhatok abban, amiben megyek?
4. Saját lábon mentetek a röntgenbe?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam szalmonellát kapott, a kórházban említették, hogy az ÁNTSZ jelentkezni fog. Mire számítsak a vizsgálat tekintetében?
- Hogyan zajlik a HSG vizsgálat a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban?
- Ki ismeri a Bajcsy kórházban dr. Kerékgyártó Olga doktornőt? A tükrözéses vizsgálatokat hogy csinálja?
- Ha felmerül a gyanú, hogy májammal nem stimmel valami, milyen vizsgálatokra számíthatok a kórházban?
- HSG vizsgálat a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban
- Gyógyszerallergia vizsgálatotok kórházban volt-e már?