Ismeri valaki vagy esetleg van tapasztalata Dr.Drozgyik István szülész-nőgyógyász doktor úrról? (beszélgetés)
Sziasztok,
Valakinek tapasztalata még? Elsősorban endometriozis miatt érdekelne
Szia gratulálok a babához.Én is hozzá járok ,remélem hamarosan nekem is lehet babám,kaptam most egy gyógyszert azt kell szednem ,és azt mondta utána minden rendben lesz.Bízom benne.Egy biztos én is normál rendelésre járok és mindig nagyon kedves.
Ha megkérdezhetem mennyit adtál neki,ne haragudj ,de nagyon tanácstalan vagyok.De érdekes ,pont arra gondoltam,amit te tettél,ha végre pozitiv lesz a tesztem viszek neki egy különleges bor,mert ő is különleges. :)
Szia!Elöször is gratulálok a pici babához!:-)
Hasonló cipöben járok,mindenféle gyogyszert kaptam már,egyik orvostol a másikig,persze magánrendelésekre,aztán meguntam,hogy mindegyiknek csak a pénz kell,de nemigazán tesznek érte semmit.
Megkérdezhetem milyen mütéted volt?És milyen gyogyszert kaptál?
Én kicsit messze lakom Pécstöl,de az egyik ismerösöm ajánlotta a doktor urat és ö is 3-szor elment hozzá és terhes lett,itt meg azt mondták neki nemlehet több gyereke.De ha tényleg ilyen jó orvos akkor lehet,hogy elmegyek hozzá.Mert énis azt hallottam róla,hogy nem kell hozzá magánra menni.Azért ez sem utolsó szempont.
Légyszi irj majd ha lesz idöd,privit is irhatsz,ha itt nem akarod leirni.Köszi
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hardonyi András miskolci Szülész-nőgyógyászról érdeklődnék, ismeri valaki?
- Ki ismeri dr. Weidner András szülész-nőgyógyászt?
- Ki ismeri az 1978-ban dolgozó debreceni szülész-nőgyógyászokat?
- Ismeri valaki Dr. Jimenez Ortega Luis German szülész-nőgyógyászt?
- Tudtok ajánlani jó szülész-nőgyógyászt Újpesten, esetleg Káposztásmegyeren?
- Valaki esetleg tudja Dr. Wellinger Károly szülész-nőgyógyász e-mail címét?