Ismeri valaki az áthidaló lakáshitelt? Mik a tapasztalataitok? (tudásbázis)
6. kisstoth
2008. nov. 3. 08:46
Szia ! Ez a hitel pontosan arról szól, hogy ha akrsz egy lakást venni, de bizonytalan a másik eladása 2 évig meghitelezi neked a bank. Azaz kiküld egy értékbecslőt és a lakás becsült értékének a 60-70 %-át adja hitelként a bank. 2 éven belül el kell adni és visszafizetni a hitelt.
Egyébként jelzálogot is tesz rá.
5. psycheee
2008. júl. 15. 20:48
Igen, ez banki hitel, de csak néhány bank adja. Azért találták ki, mert nem könnyű egy lakást eladni. Talán valaki vett fel ilyen hitelt és leírja, hogy zajlott. Én jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen lehetőség is.
4. anyuca66
2008. júl. 15. 20:40
Bocs arról nem hallottam. :-( Csak erről hallottam. Hülyeséget nem akarnék írni, talán ha az önkormányzat nem olyan szegény... Vagy bankok sok féle hitelt adnak.
3. psycheee
2008. júl. 15. 20:37
Arra gondoltam, mikor hitelt vehetsz fel, hogy megvegyél egy új lakást és 2 éved van, hogy eladd a régit.
2. anyuca66
2008. júl. 15. 20:32
A város tv be volt róla szó. Csak annyit sikerült megjegyezni, családsegítőn keresztül, jövedelemmel kell rendelkeznie, kizárolag adósság rendezésre.
1. psycheee
2008. júl. 15. 20:24
Ismeri valaki az áthidaló lakáshitelt? Mik a tapasztalataitok?
További ajánlott fórumok:
- Kell-e lakáshitelhez, minden eddigi bejelentett állandó lakás helyrajzi száma, ha valaki kedvezményes hitelben részesül?
- Valaki kapott már az idén a Raiffeisentől lakáshitel törlesztéshez kapcsolódó adóigazolást?
- Csinált-e már valaki lakáshitel fedezet módosítást?
- Van itt valaki, aki 2014-2016 között a CIBnél vett fel lakáshitelt és a CIB Alkusz Kft-nál kötött biztosítást?
- K&H Banktól lakáshitelt vett-e fel valaki mostanában és mennyi idő alatt utaltak?
- Ismeri valaki az áthidaló hitelt? Mi ennek a lényege és hogyan működik?