Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ismered Önmagad? - Avagy Önismeret az asztrológia tükrében fórum

Ismered Önmagad? - Avagy Önismeret az asztrológia tükrében (beszélgetés)

1 2
33. Gabica77 (válaszként erre: 32. - Júliusi)
2011. nov. 7. 09:39
Kedves Júliusi! Ez még nem zárja ki, de én korábbra néznék vissza. Gyakran gyermekkorból hordozunk feldolgozatlan sebeket, amik később a párkapcsolatnál mutatkoznak meg.
32. júliusi (válaszként erre: 31. - Gabica77)
2011. nov. 5. 14:41

Köszönöm, Neked is!

Hát ,nem tudom, apukám 1988 ban,58 évesen meghalt,akkor voltam én 20 éves...

31. Gabica77 (válaszként erre: 30. - Júliusi)
2011. nov. 5. 10:03

Kedves júliusi!

Igen mutatja, de kommunikációval megoldható, nagyobb gondot nem mutat ezen a területen. Én azt látom, hogy az Édesapádhoz fűződő viszonyodban történt valami törés, amit nem dolgoztál fel és ezek gyakran a párkapcsolatra vetítődnek rá.

Figyelj oda a nőgyógyászati dolgaidra, önellenőrzés, szűrővizsgálatok.

Elemzést ezen keretek között nem tudok adni. Az egyéb lehetőségekről érdeklődj priviben.

Szép hétvégét!

30. júliusi (válaszként erre: 28. - Gabica77)
2011. nov. 4. 20:29

Köszi!

Az én horoszkópom is mutatja ezeket a házassági gondokat vajon?megnéznéd nekem?

Milyen jellemzést adnál rőlam? 1968.07.18.án 3óra 30 kor születtem.

29. Gabica77 (válaszként erre: 27. - E438349773)
2011. nov. 4. 19:45

Kedves miss jones!

Teljes elemzést ezen keretek között nem tudok adni, ez ügyben keres meg priviben. De ha asztrológiával, vagy magánéleteddel kapcsolatos konkrét kérdésre szívesen válaszolok.

28. Gabica77 (válaszként erre: 25. - Júliusi)
2011. nov. 4. 19:12

Kedves Júliusi!

Szívesen:)

A házasságotokban nagyobb gondot nem látok, de az év első felében lehetnek feszültségek, viták, konfliktusok, amelyekre jobb odafigyelni és a szőnyeg alá söprés helyett megoldani, mert később esetleg nagyobb problémák lehetnek belőle.

Egészségében nem látok nagyobb gondot, viszont a szívére jobban figyeljen oda.

2011. nov. 4. 17:55
1989 december 6.-am szulettem, 04:46-kor.. kaphatnek egy elemzest? akar priviben is. koszonom.
26. Szanka (válaszként erre: 23. - Gabica77)
2011. nov. 4. 17:52
Köszönöm szépen, ez nagyon érdekes.
25. júliusi (válaszként erre: 24. - Gabica77)
2011. nov. 4. 14:34

Köszi Gabica!

Úgy értettem,hogy azok a tipikus Rák vonások, nincsenek meg benne,hogy.Szentimentalizmus,érzékenység,hajlam a nosztalgiázásra .Hangulatingadozási sincsenek úgy,mint nekem, nem szeszélyes..De az oroszlánra utalónyomokat végképp nem látom...Ja azt lehagytam, hogy hajlamos a különcködésre, legénykorában hosszú haja, fülbevalója volt...:)Én inkább a szűzre tippeltem volna...

A munkájában lehet hogy lesznek változások, mert az újévet úgy kezdtük,hogy elküldték a m. helyéről,nyár óta dolgozik a jelenlegi helyén,ahol 1 évet kapott ,azt hiszem.

Házasság ,egészség területen látsz valamit nála?

24. Gabica77 (válaszként erre: 20. - Júliusi)
2011. nov. 4. 12:52

Kedves Júliusi!

Amiket leírtál az mind benne van a felrajzolt horoszkópjában. Van azért Rák benne bőven, csak azért más mint Te mert ez a Rák Nap a tizenkettes házban áll, ami az élettől elzárt terület. Ezért éli a csendesebb énjét, szereti a magányt, az elvonultságot, -sőt igényli is- . A kettősség is ebből adódik főként benne, mert a tizenkettes Nap remek tanácsadó, szeret másokat meghallgatni, remek tanácsokat ad, mert a Rák énje nagyon jól átlátja mások problémáját, viszont önmaga nem szereti kiadni a lapjait. A nyugodtságát a Bika Hold jegyének is köszönheti. A tizenkettes Rák Napja miatt, igen, hajlamos a szenvedélybetegségekre, illetve a lelki eredetű betegségekre, mint a depresszió.

Amikor a szabadságvágy rátör akkor éli az Oroszlán énjét, de ez nem tartós nála, nem fog egyik napról a másikra útra kelni, mert ilyenkor a Rák és a Bika énje közbe szól és visszahúzza őt a családi tűzhely köré.

Hogy melyikre tippeltem volna? Nem szoktam egy jegyre tippelni, pont azért mert tudom, hogy egy ember személyisége sokkal színesebb egyetlen jegy jellemzőitől. Mindig több jegyet mondok, hogy ez meg ez hangsúlyosan jelen van valakinél. De ha nem adtad volna meg a születési időpontját akkor is a leírtak alapján a Rák ott lett volna, bár az Oroszlánt nem biztos :) lehet a Vízöntőt megemlítettem volna.

Ja,, és amit láttam, hogy a jövő évben a munkája területén lehetnek változások.

23. Gabica77 (válaszként erre: 18. - Szanka)
2011. nov. 4. 10:44

Kedves Szanka!

Mint ahogy már előzőleg is utaltam rá, egy ember személyiségét legfőképpen a Nap jegy, az aszcendens jegye és a Hold jegye határozzák meg. Ezt tovább színesítik a többi bolygó. Amikor megszületünk elsősorban a Nap jegy energiáját éljük és ahogy növekedünk folyamatosan "lépnek be", a többi bolygó energiái.

A 29 éves kor igen fontos az ember életében, asztrológiailag ez egy vízválasztó. Ekkor ér a születési helyére vissza a Szaturnusz. Ez egy olyan pont minden ember életében ami olyan változásokat hoz, ami után már nem úgy éled az életed ahogy eddig. Pl: házasság, gyermekszületés, válás, költözés, szakma váltás, stb.

És van még ennek a 29 éves kornak egy másik hozadéka, a Nap jegy energiája háttérbe szorul és folyamatosan az aszcendens energiája veszi át a szerepet. Pl.: Ha valaki Bika Nap jeggyel és Rák aszcendenssel született, akkor 29 éves kor után egyre jobban a Rák jellemzőit éli meg, érzékenység, családcentrikusság, elindulás előtt több hezitálás, álmodozás, emlékek gyűjtése, stb..

2011. nov. 4. 10:27
Nekem az idő és a tapasztalatok hozták meg az önismeretet, önmagam elfogadását, urambocsá megszeretését... talán, ha beleásom magam a tudományos lehetőségekbe, már amennyire az asztrológia annak tekinthető (szerintem akár igen), akkor ez előbb bekövetkezik, de lehet, hogy az "én bolygóim" erre az útra predesztináltak eleve is. :))
21. Gabica77 (válaszként erre: 9. - Brad)
2011. nov. 4. 10:22

Kedves Brad!

A Nap jegyetek alapján csak általánosságokat lehet írni, ahhoz, hogy érdemi választ lehessen adni, mindkettőtök pontos születési időpontjára szükség van. Azért van bennetek hasonlóság mert mindkettőtök személyiségében megtalálható a Mérleg energia kör, ez egy kapcsolódási pont köztetek. Itt tudjátok megélni a kapcsolatotokban a harmóniát.

A párkapcsolati asztrológiáról általánosságban elmondható, hogy ha csak a Nap jegyet nézzük akkor a két szemben lévő jegy tud a legjobban kijönni egymással, mivel ezek kiegészítik egymást. Pl.: Bika-Skorpió, Bak-Rák.. stb. De fontos az is, hogy a két horoszkópban lévő bolygók hogyan kapcsolódnak egymáshoz. Ezenkívül a Mars és a Vénusz egymáshoz viszonyított helyzete is fontos, tulajdonképpen ez a két energia miatt látjuk meg a másikban a Nőt illetve a Férfit. De ahhoz, hogy tartós párkapcsolat alakuljon ki két ember között már a Hold jegyek döntik el.

2011. nov. 4. 08:20

67.07.02.6ó 28 p kor született a férjem.Tudsz jellemzést adni róla?

É núgy jellemezném:gyerek,természet,állatkedvelő.De nem érzelmes típus,nehezen mutatja ki érzéseit,.Nem a szavak embere,és nem szeret lelkizni, egyszerű gondolkodású.Kettős oldala van.egyrészt szereti a magányt,órákig elüdögél(horgász),jól tűri a monotóniát.Másrészt szeret emberekkel beszélgetni, de inkább ő hallgat meg másokat.Néha rátör a szabadságvágy,a mehetnék..

Nehezen dönt, totojázós típus, elég befolyásolható.Hajlamos a szenvedélybetegségekre.

Amihez nekifog, precizen aprólékosan,lassan, de megcsinálja.Rendszerető, utálja a konfliktust,és nehezen lehet kihozni a béketűréséből.

Nem szórja a pénzt,de van amire nem sajnálja.Nem humoros ember,ritkán nevet,de néha próbál viccelődni...

A csendet ,nyugalmat szereti,nem egy pörgős típus.

Ennyi ,ami hirtelen eszembe jutott róla.

Ha nem adtam volna meg a születési dátumát, Te melyik jegyre tippelnél nála??

Kíváncsian várom válaszod.

19. júliusi (válaszként erre: 15. - Gabica77)
2011. nov. 4. 07:39

Érte,ill.tudom! De rá az oroszlán jellemzői se igazán illenek...

Leírom a születési óránkat is majd,meg jellemzem a férjem,milyen...

18. Szanka (válaszként erre: 15. - Gabica77)
2011. nov. 3. 22:26
Az utolsó mondatod pontosan mit jelent?
17. Zizisicc (válaszként erre: 16. - Brad)
2011. nov. 3. 22:16
Az előző hsz-ben Gabica már leírta, hogy nem csak a napjegy és az aszcendens számít, hanem a holdjegy is, plusz a többi 8 bolygó jegy- és házhelyzete, fényszögkapcsolatai ..... szóval érdemi információt akkor lehetne adni, ha ezek is ismertek lennének a Ti esetetekben .....
16. Brad (válaszként erre: 15. - Gabica77)
2011. nov. 3. 21:47
es en? :(
15. Gabica77 (válaszként erre: 8. - Júliusi)
2011. nov. 3. 19:59

Kedves júliusi!

Nincs két egyforma ember, így két egyforma Rák sem. A személyiségünk nem csak a nap jegyünkből áll, hanem az aszcendens, a Hold jegy és másik nyolc bolygó energiáiból és még ehhez hozzájönnek a kisbolygók is.

A másik pedig az, hogy míg Te dupla Rákként a Rák énedet éled, addig a párod viszont az Oroszlán énjét. Mivel 29 éves korunk után az aszcendens jegye válik mérvadóvá.

14. Gabica77 (válaszként erre: 5. - Syria)
2011. nov. 3. 19:50

Kedves syria!

Kifejtenéd bővebben, miért vannak komoly fenntartásaid?

13. Gabica77 (válaszként erre: 4. - 04e95f637a)
2011. nov. 3. 19:47

Kedves Demon25!

Nem kell hinned. Nagyon sok lehetőség van önmagunk megismerésére. Minden ember másban találja meg az önmagához vezető utat. Az asztrológia egy út a sok közül. Az asztrológia egy csodálatos eszköz arra, hogy megismerd milyen tulajdonságokkal, lehetőségekkel születtünk le a Földre.

Természetesen az egyedüllét, a meditáció is kiváló út erre, én is szívesen alkalmazom.

12. Zizisicc (válaszként erre: 11. - 04e95f637a)
2011. nov. 3. 18:03
Ha nem, akkor majd .... :o)
11. 04e95f637a (válaszként erre: 10. - Zizisicc)
2011. nov. 3. 18:00
oké. :)
10. Zizisicc (válaszként erre: 7. - 04e95f637a)
2011. nov. 3. 17:59
Majd gondolom Gabica jön és folytatja, mégiscsak az Ő fóruma ....
9. Brad
2011. nov. 3. 17:56

En nem tudom mit kell kerdezni, de megirom, hogy en Bak jegyü vagyok, az aszcendensem Merleg es a baratom Merleg jegyü (erösen). Az ö aszcendenset nem tudom.

Jelent ez valamit? Nagyon sok tulajdonsagunk megeggyezik es valamennyire az eletutunk is egyforma(nak tünik). Jah, es 13 evvel vagyok fiatalabb nala.

Ha tudsz ezzel kapcsolatban valamit mondani, akkor szivesen olvasnam! :)

2011. nov. 3. 17:52

Engem is érdekel az asztrológia!Dupla Rák vagyok, a férjem is Rák, de ő Oroszlán aszcendensű.

Na ,amíg engem tökéletesen jellemez,őrá semmi nem illik igazán...

7. 04e95f637a (válaszként erre: 6. - Zizisicc)
2011. nov. 3. 17:50
Leírnád miről szól pontosan?
6. Zizisicc (válaszként erre: 4. - 04e95f637a)
2011. nov. 3. 17:48
Önmagunk megismeréséhez többféle út vezet .... nincs kizárólagos út. Az asztrológia nem zárja ki az egyedüllétet, az önmagunkba fordulást, a befelé figyelést ..... sőt! :o))
5. syria (válaszként erre: 1. - Gabica77)
2011. nov. 3. 17:45
Hááát. Komoly fenntartásaim vannak az asztrológiával kapcsolatban.
2011. nov. 3. 17:45

Én az Asztrológiában, mint önismeret tanulása,nem hiszek! Nem is próbálkozok!

A legjobb, és legtökéletesebb út önmagunk megismeréséhez, az egyedüllét! Én ebben hiszek!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook