Intim lemosók és tisztasági betétek! (beszélgetés)
Én Crystal Anionos betétet használok, vírus, gomba és baktériumellenes hatású, gyulladáscsökkentő.
A Silver törlőkendő az ezüstkolloid vírus és gombaölő hatása miatt jó hatású.
Én mindenfélét kipróbáltam és állandó gyulladással küzdök.A nőgyogyim azt mondta nem kell állandóan sterilre síkálnom magam.Kamillásat ne használjak mert szárít és csak tejsavasat mint mondjuk Lactacyd.
Az intim zuhanyt ő sem javasolta a hüvelyflóra miatt!
Csak pamut fehérneműt használok és intim betétet sem mert a doki szerint nem tud szellőzni. Természetesen aki nem ilyen érzékeny bátran használhatja!
Reggel, este langyos folyóvízzel csak lemosni. Pamut fehérnemű, amit nem vegyszerrel mosunk ki, hanem egy pici krémszappannal, amit jól kiöblítünk utána. Ha lehetséges, szárítsuk napon! jobb híján a konvektor tetején. A hő már önmagában fertőtlenít. Egy hónapban egyszer elég, ha az összes fehérneműt kimossuk automatában egy fertőtlenítő programmal.
A testünk önmagától tisztul!!
Intim lemosó: Nívea (mindegyiket kipróbáltam,de nekem ez a legjobb)
Tisztasági betét: carefree,és Naturella
Betét: Naturella (vélony.elötte Always discreet volt,de ez most jobb)
Kár hogy a Naturellának nincs intim lemosója:(
Intim lemosóban a kedvencem volt a Chilly intima, a zöld!Sajnos, kivonultak Magyarországról, ha valaki tud fellelhető forrást, utánamegyek!
Most: carefree
Betétben: csakis:always discreet waterlilly
Intim lemoso: Liasan sensitive, felvaltva Careffree-vel
Tisztasagi betet: Alldays fresh
Intim lemosó: kamillás Nivea
Tisztasági betét: Naturella, Carefree aloe
A Lactacydnak nagyon finom illata van, de jobban szeretem a Niveát, mert kamillát is tartalmaz, a Lactacyd pedig csak tejsavat.
Egészségügyi betétből pedig Allways sensitiv vagy Naturella. A többit nem bírja a bőröm.
Tamponból csak Ob-t használok.
Intim lemosóból nekem a kék Dove,jött be,nagyon jó az illata,a Nivea sajnos nem vált be.
A Lactacyd-nak milyen illata van?
Tisztasági betétből pedig Naturella vagy Carefree.
Intim lemosó: Oriflame
Tisztasági betét: Carefree Aloe
intim lemosó: Avon
tisztasági betét: carefree
Szia!
Tisztasági betétet nem szoktam használni,de biztosan vagy az always vagy a carefree termékét választanám.Tamponból és társaiból nem szeretek "olcsóbbat" - talán durván fogalmazok,de "kevésbé jó minőségűt" vásárolni.Tamponból sem vennék soha mást,csak o.b.-t!Csak abban bízok teljes mértékben.
Intim lemosót az Avonból szoktam rendelni.Van krémes,illatmentes,meg enyhe illatú is.Szerintem mindkettő nagyon jó,nekem beváltak.Vagyis szeretem használni őket.
Lactacyd, Carefree aloeverás (tangához és normál bugyihoz is)
az Intim Zuhanyról én azt hallottam, hogy akkor ajánlatos használni, ha valamilyen gyulladás alakul ki a hüvelyben.. akkor is csak nagyon ritkán szabad használni! Semmiképp napi rendszerességgel...(Kimossa az am. fontos savakat)
ezt ismeritek? valaki alkalmazta már?
Colpo-Cleaner Intim Zuhany
Intim lemosó: Niva rózsaszínje, de próbáltam már a Lactacyd-ot is.
Tisztasági betét: Naturella, vagy Carefree.
Intim lemosó: Dove kék.
Tisztasági betétből a DM-es tökéletesen bevált és még illatos is. :D
Intimlemosó: Carefree aloe verás
Tisztasági betét: Always normál
Szia!
Én intim lemosóból a Nivea rózsaszínjét választottam, nem viszketek tőle és finom az illata.Tisztasági betét pedig carefree illatosított változata amit tangához és hagyományos bugyihoz is hordhatsz:).
Sziasztok!
Annyira sokféle van piacon, kiváncsi vagyok kinek melyik és miért jön be?
Én Intim lemosoból a Niveára szavazok,Kamillás vagy aloe varás, de mindenképp senzitiv!!!
Tisztasági betétből, pedig Naturella.
Ez az első olyan tisztasági betét (vagyis szerintem), ami a helyén marad és olyan vékony, hogy egyáltanán nem érzem, ráadásul illatmentes és állitólag még légáteresztő is.
További ajánlott fórumok:
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Rend és tisztaságmanias a férjem!
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Hatékonyak az intim lemosók?
- Lelki tisztaság kontra Biztonság
- Nálad mindig szép rend, és tisztaság van?