Nálad mindig szép rend, és tisztaság van? (beszélgetés)
Igyekszem, bár nem vagyok mániákus.
Ismerek a rokonságban olyat (férfi az illető, fiatal), hogy minden nap kétszer porszívóz, folyton suvickol, na annyira azért nem....
most hogy felújítás van nem ...és sajnos elég lassan halad így hülyét kapok a kupitól.
Én ilyen hülye rendmániás vagyok, mosogatok mindig ha csak pár db. is van, elpakolom amint megszárad, porszívózok 3 naponta, de gyerekek mellett a rendetlenség az általános. Ha egyedül élnék sosem hagynék elől semmit. De így nem csak rajtam múlik.
Igyekszem, hogy folyton az legyen. Nekem is az az elvem, mint amit korábban valaki írt, hogy "bármikor jöhet valaki".
Mivel van egy hosszú szőrű cicánk, ezért eleve minden nap szükséges a porszívózás, viszont mivel van egy plusz szobánk, amit csak teregetésre és vasalásra használok, így sajnos előfordul, hogy a ruhák tovább száradnak a kelleténél. :)
Két kicsi gyerekem van.Rend?Az nagyon ritka!Itt egy vonat,ott egy Lego darab,baba a baba babakocsiban stb.... .Nem csinálok belőle problémát.
Most lett vége a vizsga időszakomnak.Hetekig nem volt a por letörölve.Porszívózás van minden nap,meg felseprek.Igyekszem sűrűn felmosni is,de nem mindig jön össze.
Ez az otthonom és nem egy múzeum.Szerintem egy kis koszba még senki sem halt bele.
További ajánlott fórumok:
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Rend és tisztaságmanias a férjem!
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Lelki tisztaság kontra Biztonság
- „A szeretet nem a mérlegen dől el, és az ember lelkének tisztasága sem!”
- Ez már tisztaság és rendmánia?