Inszemináció után másfél héttel lehet utazni autóval? (tudásbázis)
Sziasztok!
Hogy sikerült Nektek az inszem?
Én most készülök és nagyon izgulok miatta....
Szia Noki!
Köszi szépen, a kedves szavakat, mindig olyan jó ilyet hallani! Szurkolok, hogy mindkettőnknek bejöjjön, és remélem a harmadik végre az igazi!
üdv, Grozmaring
Szia grozmaring
Nekem jövő7en lesz a 3dik inszem ,de Én a 2dik inszem után itthon maradtam táppénzen, pedig nincs egy nagyon stresszes melóm ám.
Én úgy gondolom ,hogy itthon sokkal nyugodtabb vagyok és elfoglalom magam sok-sok mindennel és nem csak a baba körül jár az agyam.
Neked kell érezned és tudnod, hogy mennyire stressz mentes a melód és, hogy otthon hogyan éreznéd magad, esteleg nem e unatkoznál vagy esteleg nem e lennél depressziós.
Engem nyáron 2x műtöttek és 3 hónapig voltam itthon, nagyon rossz volt ,mert eléggé befordultam tőle, de most nagyon jól érzem magam és nem is nagyon szeretnék visszamenni dolgozni úgy 9hónap és 3 évig!
Amit nagyon kívánok Neked is!
Minden jót!
Üdv
Noki
Kedves Eva0304!
nagyon köszönöm a válaszod, megnyugtattál :)
egyébként inszem után érdemes táppénzre menni? nekem ez a harmadik lesz, és eddig a klinikáról rögtön visszamentem dolgozni. számít vmt, ha kiíratom magam? és ha igen, hány napra?
Hát persze, hiszen, ha sikerült a megtermékenyítés már beágyazódott a kis pocaklakód!
Sok pihenést és kellemes autózgatást!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- A gyermekemmel, aki egy éves, nyáron(másfél éves lesz akkor) mennénk Norvégiába autóval+hajóval.Szerinted hogy bírná az utat?
- Szerintetek nagy baj ha másfél héttel előbb jött meg a menstruációm, mint kellett volna?
- Lemondták a síutunkat másfél héttel indulás előtt! Nincs valakinek tippje, hová tudunk még elmenni?