Indukciós sütőlap tapasztalatok (beszélgetés)
9. simple (válaszként erre: 8. - 94a06e9696)
2021. jún. 3. 12:49
Teljesen ki van zárva, hogy az enyém whirlpool lenne. Mint írtam 2008-ban vettem, és valami ikea sajátmárkás termék, erre konkrétan emlékszem.
8. 94a06e9696 (válaszként erre: 7. - Simple)
2021. jún. 3. 10:15
Az Ikeában saját márkanevek alatt a Whirlpoolt-árulják...
7. simple (válaszként erre: 5. - Nessa)
2021. jún. 1. 17:01
Hát sajnos a márkáját nem tudom, mert semmi nincsen ráírva, a doboza meg értelemszerűen nincs már meg. Annyit tudok mondani, hogy az ikeában vettem, valami ottani sajátmárkás.
6. Nessa (válaszként erre: 4. - Cc7a88f96d)
2021. jún. 1. 16:04
Köszi. Mit értesz a minőségi alatt? mert van egy 300 ezres kategória és van egy 100 ezres (plusz/mínusz), ha jól látom, na, a 300.000 be nem fogok tudni beruházni, házfelújítás van.
5. Nessa (válaszként erre: 3. - Simple)
2021. jún. 1. 16:00
Főzőlapra gondoltam, köszönöm a tisztázást, észre se vettem. Hát a kerámialapos nagyon a bögyömben van hogy állandóan vakerálni kell, és még így is foltos marad - pont ezért szeretném lecserélni. 2008-ban? Szuper! Megkérdezhetem milyen márka?
4. cc7a88f96d (válaszként erre: 1. - Nessa)
2021. jún. 1. 15:50
A miénknek semmi hangja.Simán át lehet törölni és sosem kell kapargatni.Szerintem minőségit vegyél.
3. simple (válaszként erre: 1. - Nessa)
2021. jún. 1. 15:08
Főzőlapra gondolsz? Vagy sütőre? Az én lakásomban van egy indukciós főzőlap, 2008-ban vettem, és azóta is gond nélkül működik. Takarítása ugyanannyi, mint a kerámialaposnak, egy törlés és kész. Semmi hangja nincs és bármit el lehet rajta készíteni, csak ki kell tapasztalni, mert sokkal brutálisabb, mint például egy elektromos tűzhely.
2. Zsifi1
2021. jún. 1. 14:58
Szia!
Bár az enyém csak 2,5 éves, de tökéletesen működik és nagyon egyszerű takarítani. A hangja sem zavaró. Max. annyi bosszant, hogy nagyon érzékeny a lap, így az érintőgombok törléskor is pittyegnek néhányat. Áldom az eszem, hogy ilyet vettem. Sokkal jobb, mint a gáztűzhely.
1. Nessa
2021. jún. 1. 14:40
Sziasztok.
korábbi topikokban felmerült, hogy nem hosszú életűek az indukciós sütők - ez mit jelent? Tényleg max négy év és cserélhetem, vagy van akinek 8-10-et kibír? Mennyivel könnyebb takarítani mint a sima kerámialapost? Kell vakarni néha? Tudtok sütni rajta palacsintát? Zavaró a hangja?
További ajánlott fórumok:
- Rántás készítése indukciós főzőlapon
- Milyen az indukciós főzőlap?
- Indukciós főzőlap tapasztalatok - melyiket érdemes megvenni?
- Az indukciós lapot hogy tisztítod?
- Az indukciós főzőlapokon bármilyen edényt lehet használni, vagy csak azokat, amik indukciós jelzéssel ellátottak?
- Indukciós középen mindent odaéget. Más is tapasztalt ilyet?