InDiát kapszula vélemények (beszélgetés)
Gondolom, Ti is abbahagytátok a szedését. Elmúltak valakinek végleg a panaszai?
Nekem a hányingeres fejfájás úgy tűnik elmaradt, talán a lègszomj is ritkább, de a farkasétvágyam megvan és azóta is éjjel fél 2-től rendszeresen “kukorékolok”, nem tudok órákig visszaaludni.
Ja, és nem jól írtam előzőleg, hogy egy dekát nem fogytam, ugyanis konkrétan híztam.
Érdeklődöm, elmúltak a panaszaitok?
Én hasonlóképpen jártam.
Egy dobozzal beszedtem, egy dekát nem fogytam, viszont alvászavarom lett, zsibbadtak az ujjaim, légszomjam lett. Biztos az indiet az oka, mivel semmi mast nem szedek. Remélem, nem okoztam magamnak maradandó problémákat
Kedves diétázók!
El kell olvasni az összetevőket:
Nagyrészt Caralluma fimbriata, már 2013-ba levitézlett a fogyókúrázók körében. Akkor is vagyonért adták a semmit.
Shilajit: Mumin néven is ismert immunerősítő.
H vitamin és cink.
Mégis ki vár ettől fogyást? Éppen úgy mint az ördöggyökértől, garcinia cambogiától és társaitól.
Legfeljebb a bakszámlád fogy!
Dietetikus, ayurvédás tanácsadó testalkatnak megfelelő diétát javasolhat, amit be kell tartani. Májtisztítás, megnéznetni epe, inzulin megfelelően termelődik-e. Sok víz fogyasztása, heti többszöri testmozgás. Nem a celebek által eladott vackokat kell szedni.
További ajánlott fórumok:
- Nespresso kapszulás kávégéppel kapcsolatos vélemények
- Vörösáfonya (tőzegáfonya) kapszulát szedtetek már? Véleményeket várok.....
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Lyrica 75-150mg kapszula - személyes tapasztalatok és vélemények
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Új Loomya kapszula vélemények