Vörösáfonya (tőzegáfonya) kapszulát szedtetek már? Véleményeket várok..... (beszélgetés)
Szivesen!
Nekem is ugyanilyen gondjaim voltak, de már nincsenek 3 éve szerencsére. Néha bekapok egy-egy áfonyakapszulát azért, de folyamatosan már nem szedem.
Sziasztok, hátha idejön vki, látom, régóta nem látogatják ezt a topicot.
Egy 78 éves ismerősöm kért meg, h nézzek utána a következőknek: Neki rendkívül gyakran volt hólyagproblémája, a vizeletével igy mindig gondok voltak. Mióta szedi a tőzegáfonyát, nincs semmi baj, azt mondja, életében nem volt még ilyen huzamos ideig jó a vizelete, nagyon boldog. DE! Az utóbbi időben a labor alapján túl sok a vörösvértest (a véréban, nem a vizeletben) és amikor Syncomar-ra nézik a vérét, az is nagy ingadozást mutat. Végeztek nála vizsgálatokat, semmi nem indokolja, tehát nincs olyan betegsége, ami miatt ez az eredmény legyen. Most arra gondolt, nem lehet-e, h tőzegáfonyának a mellékhatása ez? Mert nagyon nem szeretné elhagyni, viszont ha gondot okoz, nyilván nem fogja szedni. Szerintem nem befolyásolhatja, a neten se találtam erre utaló anyagot, viszont az is igaz, h sajnos már több természetes terméknél tapasztaltam v hallottam olyat, h bizony nem annyira szuper az, mert használ ugyan de mint mindennek, annak az adott dolognak is lehet nem kívánatos hatása, és ezt bizony nemigen tüntetik fel, csak a dícséretet! Félreértés ne essék, én is sokkal jobban pártolom a természetes szereket, csak sokkal tisztességesebb lenne felhívni a figyelmet a kevésbé jó tulajdonságára is.
Köszi ha válaszoltok, hátha vki hallott v tapasztalt vmit.
Szia.
Csak azt írják, hogy a húgyutakra hatásos.
Sziasztok!
Akik szedik: Szóval akkor nőgyógyászati problémákra is ajánlott? Mer én leginkább amiatt próbálnám elkezdeni... Már évek folyamatosan van valami fertőzésem és már elegem van nagyon. Lassan a kapcsolatom is rámegy, mert a türelmünk véges sajnos :S
Ha nem sikerült a fertőzést elkerülni, segít a medveszőlő leveléből készült tea. Használatakor figyelembe kell venni, hogy a medveszőlő levelében igen sok a cseranyag. Ez megterheli a gyomrot, és olyan kellemetlen mellékhatásokkal járhat, mint az émelygés és a hányás. Ezért a medveszőlőlevél teáját hidegen kell elkészíteni, mert ilyenkor a cseranyagoknak csak kis része, de a hatóanyagok teljes mennyisége kioldódik.
tájékoztatásul, bevágtam:
gyógyszertár, DM, ezenkívül még nagyon sok helyen.
Ha bajod van, akkor kevés az egy szem. Max. 3db-ot szedj naponta.
Egyébként számos más oka lehet annak, hogy előjött. Remélem nem tangát hordasz?
Én a SUPERHERB BioCran kapszulát vettem 60 db-os.
Ezt ajánlotta a gyógyszerész, meg darabára is ennek volt a legjobb, az mg-os összetétetéhez képest. Az ára 3900 volt.
Nekem is minden hónapban középidőben előfordul a hurut, mindig antibiotikum múlasztja el csak.
Most "tünetmentes" vagyok, ezért el is kezdtem szedni. Ja, és ezt már írtam másik fórumban is, (páran írtatok oda is és ott ajánlottátok a kapszulát)hogy amióta abbahagytan a fogamzásgátlót, azóta van ilyen gondom.
Szerintetek elég lesz 1 kapszula naponta?
További ajánlott fórumok:
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Urogin csepptől és a tőzegáfonya kapszulától mikor várhatok javulást?
- Használt valaki Das Gesunde Vörösáfonya kapszulát?(dm-es)
- Mi a különbség a vörösáfonya és a tőzegáfonya között?
- Mi a különbség a feketeáfonya, vörösáfonya és tőzegáfonya között?