Új Loomya kapszula vélemények (beszélgetés)
Sziasztok! Én használtam a régit és nagyon jó volt. Soha annyira nem hatott még semmi. Pár éve rendeltem utoljára, de vagy nem hatottak már egyáltalán vagy meg sem érkeztek a rendeléseim... Nem gondoltam, hogy egy előtte tökéletes, tényleg hatásos termék idáig "fejlődik". A régit bevonták, ez hivatalosan is lekövethető. Most látom viszont, hogy egy még újabb van az oldalukon, de már nem is mernék rendelni.
Azonban történt egy ijesztő dolog.
Minap az emailemre érkezett egy levél, amelyben egy rövid üzenetben közölték, hogy újra kapható limitált mennyiségben a régi, átlátszó dobozos sötétzöld/világoszöld kapszula Loomya, amely kizárólag a regiloomya@gmail.com címen rendelhető.
Ami még ijesztőbb, hogy pár napja pedig ugyanezzel a szöveggel kaptam egy levelet, benne 5db kapszulával termékmintaként.
Korábbi rendelők közül mással is előfordult ez?
Szia!
Érdeklődnék h hogy vált be a kapszula? Mik a tapasztalataid?
Sziaa
Tudnál mesélni, h hogy vált be?? :)
Zsofee.fa..
Sziasztok, aki próbálta már azóta az új Loomyát, megírná, hogy milyen?
3-4éve szedtem, imádtam, 0 mozgással mindenevéssel csak olvadtak le a kg-ok...de ez újról nem hallottam eddig semmit :/
Megírnátok, h milyen?
Nagyon köszi :)
Lukka én most kb egy másfél hete keztem el szedni nálam egyelőre semmi hatása talán annyi h sűrűbben látogatom az illemhelyet folyóügyek miatt. Az étvágyam nem mondanám h kisebb lett bár eleve nem os vagyok nagyétkű csak szénhidrát típus vagyok így számomra a pékáruról való lemondás adja a nehézséget. Viszont a nasira mostanában nem vágyom.
Neked mennyi idő után indult be a fogyás?
Megkérdezhetem hogy hoygan szedted mennyit? Illetve mit ettél? Sportoltàl mellette? Én most 3 napja szedem és szeretnék többet megtudni róla.
Köszi
olyanokat tartalmaz, hogy:
-LoomyaEmblica officinalis (vagy Phyllanthus emblica Linn), közismert nevén indiai egres
-Commiphora mukul kivonat
-Brindall berry kivonat
Terminalia chebula kivonat....és blablabla..
Nagyon hangzatos, de mi a lófüttyök ezek?
Pénzlehúzás ez is, semmi más.
Ha lehetne csodabogyótól fogyni, akkor nem lenne kövér ember a világon.
További ajánlott fórumok:
- Nespresso kapszulás kávégéppel kapcsolatos vélemények
- Vörösáfonya (tőzegáfonya) kapszulát szedtetek már? Véleményeket várok.....
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Lyrica 75-150mg kapszula - személyes tapasztalatok és vélemények
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Mi a véleményetek az easy-fit kapszuláról?