Indesit mosógép nem centrizik csak búg!! Mi lehet a baja? (tudásbázis)
szuper! marmint, hogy megoldodott. En is total ketsegbe voltam esve amikor ott alltak a ruhak teli vizben.
Azert ez tok jo, hogy mi nok is meg tudunk oldani ilyen dolgokat. :-)
köszi mindenkinek a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!
a szűrője tele volt mosópor maradvánnal!ennyit a Bioponról!soha többé nem mosok ezzel a mosóporral!
pedig jó volt:-)
ja mait nem irtam, hogy en amikor kivettem a szurot, ures volt, bele kellett nulni abba a kis lyukba, amiben olyan kis propeller feleseg volt, es ott megtalaltam a dolgokat.
(bocs a szakszerutlen leirasert...)
azt hiszem ebben segithetek, mar ketszer jartam ugyanigy.
van az aljan egy kis lyuk amit ki lehet nyitni. Engedd le belole a vizet, de elotte aramtalanitsd.
Aztan amikor kijott belole minden viz, nyulj bele ovatosan (de tenyle legyen learamtalanitva).
En egyszer penzt talaltam benne, egyszer meg csavart, kivettem, megjavult.
Ha meg ettol sem javulna meg (ami szinte kizart), akkor egy orara kihuzva kell tartani, 60 perc aramtalanitas utan a gep lereset-eli magat, es minden program mukodni fog. (de szerintem erre nem lesz szukseg)
Valószínű a szivattyúja ment tönkre!
Próbáld meg, ha van csak centris program, akkor azt elindítod. Nálam volt, hogy bejött, de sokáig nem érdemes kísérletezni, mert komolyabb baj is lehet!
(tapasztalat!)
További ajánlott fórumok:
- Indesit mosógépek - Hibák
- Mi a véleményetek, tapasztalatok az Indesit mosógépről?
- Indesit win145-ös mosógép elindul, majd szívja a vízet és rögtön le is ereszti!Mitől van ez?
- Mennyire megbízhatóak az Indesit mosógépek? Illetve milyen márkájúak jók, aminek elfogadható ára van?
- Indesit mosógép elöltöltős IWD 71051
- Indesit Wie87 típusú mosógéphez valaki tudja-e, hogy hol és mennyiért lehet szivattyút kapni?