Indesit mosógépek - Hibák (beszélgetős fórum)
Nagyon örülök :)
Kellemes hétvégét Neked!
Igen!
Szépen,tiszták,illatosak és nagyon puhák a ruhák! :)
És nem égett le a ház! :D
Szia!
Ugye siker lett az eredmény ?
Köszönöm szépen!
Kaptam hozzá magyar nyelvű programfüzetet.
Az összes program,javaslat benne van.
Fél óra és teregetek!
Esküszöm,az esküvőmön nem izgultam ennyire! :D
Köszönöm szépen!
Jelentem,épp megy a mosás!
Rettegve indítottam,szép hangja van.
Egy óra és kiderül,hogy szépen mos-e?
Kívánom,hogy ebben csak örömöd legyen. Eleget bosszankodtál az utóbbi időben a másikkal :)
Tényleg szerencse, hogy nem lett komoly baj a csapágy miatt!
Beko lett a nyerő!
Most szereli be a férjem,mert máshova kértem,és oda kell vinni a vizet,mert anno kivetettem a csöveket onnan.Még jó,hogy a csatorna rendben..
Ha minden igaz,ma ki is próbálom.
Ezek után nem mondom,hogy nem félek!
A régit ma szétszedtük,szétolvadt benne a jövő hét is,csoda hogy ennyivel megúsztuk.
Nem,dehogy bántom,hisz nem tehet semmiről!
Már itthon van,megnézte.Csapágy szétdurrant,beállt a dob,de a motor dolgozott.Az ékszíj égett.Azt mondta,hogy ha pár másodpercet várok akkor lánggal égett volna...Így megveregettem a vállam. :D
Biztosító meg nem fizet,mert megakadályoztam a tüzet,csak akkor fizet ha leég a fél fürdő!
Köszi!
Na mindegy,ma veszünk másikat de nem Indesitet az fix!
Sziasztok!
Ugye a férjem azt mondta bírja míg bírja...
Ma centrinél valami iszonyú hangot adott.On/Off gombra nem reagált,gyorsan kihúztam.Fújtam kettőt,addigra füstben állt a fürdőszoba...Gyors kereszthuzat,kinyitottam,mert végre feloldott a gyermekzár.
Na szóval,ezt a gépet nem kell mérgemben felgyújtanom,megoldotta magának...és még a férjem sem veszi fel azt az átkozott telefont!!Áááááááá
Utóbbi pár évben én is megszívtam.
50e ft-os gép 3 hónap alatt 4x romlott el.Utoljára december 23.-án.Addigra több mint a vételár dupláját kifizettem a szerelőnek,majd karácsony előtt már kiabáltam,hogy kihúzom az udvarra és felgyújtom,jó lesz karácsonyi fénynek...Ez volt 2,5 éve.Most meg csapágyasra hajtok egy gépet??
Oké,hogy 4-en vagyunk,de ez nem ok a csapágygondokra.Azt mondja a férjem,hogy a szerelő is annyit mondana vegyek másikat,ne is hívjam ki.
Most még bírja,míg bírja,csak a fülem nem fogja.Kerreg,csattog és iszonyú hangos!
Már unom!
Veszek egy névtelen gépet,hátha jobban bírja a kiképzést.
Oké,javíthatatlan!Bírja míg bírja!
Probléma:Csapágyasra hajtottam!
Na a zuram nekiesett!Be sem merek menni a fürdőbe... :S
Ékszíjtárcsánál van a gubanc.Ha meg tudja csinálni szuper!Ha nem bachatom,vehetek másikat.
Ismerős a szitu!
Az őrületbe kerget!
Pár napja annyi mosnivalóm összejött,hogy este kellett elindítanom.
Nem elég a 3,5 óra mosási idő,de szerintem aznap éjjel a sünik sem jöttek elő a zaj miatt.Akkor fogadtam meg,hogy innentől csak nappal vagyok hajlandó megsüketülni!
😂😂
Enyemnek is alapbol olyan hangja van mint a Challengernek😊
Mindig varom hatha felszall😂
Nem-nem!
Csak itt van 1-2 barom akinek saját gépe van és esténként szórakoztatja a lakókat..Engem pont nem,engem idegesít!
Ahogy a mosógépem is! :D
Csak nem vecsesi vagy?
A repulok miatt kerdem
Már várom a férjem,szétszedetem vele mindenképp!
Szerelőt nem hívok,mert csak a pénzt viszi,de sz.rt sem ér,és holnap mosnom kell megint.
Így van megcsinálja a zuram vagy veszek másikat...
Eddig nem volt vele semmi baj!
Szépen mosott,egy hangja nem volt..
Most,hogy januárban lejárt a gari,a frászt hozza rám olyan hangokat ad,ráadásul olyan hangos hogy elnyomja egy repülő hangját is közvetlen közelről!
Nekem is eloltoltos indesitem van. Nekem multkor nem akart kicentrizni barmit csinaltam.
Aztan bepipultam es szetkaptam...meglett a memoriakartyam😂😂😂😂
Viszont haiaba a markas gep...ugyanugy tonkremegy. Anyumnak van valami nevenincs gepe...nagyon szepen mos es 10 eve megvan mely ido alatt hibatlanul mukodik.
Az enyem meg 2 eves sincs..😑
ja igen a mososzeradagolo horror. Nem lehet kiszedni...pedig ugy beaztatom langyos szodabikarbobas vizbe es egy ora alatt gyonyoru....igy meg marad a fogkefe es hasonlo baromsagok.😕
Ha mar lejart a gari akkor elsonek en megprobalnam szetszedni. Nalunk en vagyok a muszaki...de a ferj jo a haznal😊
Hatha meg tudja csinalni. Ha nem akkor szerelo sajnos.
Végzett végre a gép.
Olyan,mintha maga a dob kilazult volna!
Minden felé mozog,olyan minta csak a szentlélek tartaná...
Egyébként meg tudnám fojtani aki kitalálta az adagolókat.Szétmegy a kezem mire kitakarítom.Van ahol fogpiszkálóval,mert mással nem lehet..
Be kell valljam én már nem javíttatok!
3 éve egy 60e ft-os gép szerelésére 90e-ret fizettem.
Akkor elhatároztam,hogy soha többet!
Olcsóbb az új gép!
Ez meg már 14 éves, bár szárítós, azt nem használjuk.
Ha újat kell venni, én is félek, valamit biszbaszt tesznek bele, ami 5 év után szétmegy. Ráadásul sok alkatrészt egybeépítenek, így órási költség a javítás.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Samsung Silver Nano mosógépeket?
- Felültöltős mosógépek
- Véleményt/javaslatot szeretnék kérni mosógépekről
- Mai mosógépekről írnátok tapasztalatokat?
- Mennyire megbízhatóak az Indesit mosógépek? Illetve milyen márkájúak jók, aminek elfogadható ára van?
- Indesit wite 107 mosógép hibakód DOOR tud valaki valamit erről?