Ismeritek a Samsung Silver Nano mosógépeket? (beszélgetés)
Nekem ilyen volt a régi ami elromlott!Azért érdeklődök az ezüstösről, de nagyon megoszlanak a vélemények! :-((
Most a bregenz féle mosógépeket nézegetem!
Mondasz valamit!Nem nagyon szeretem váltogatni a stiftet amit használok, mert ettől biztos nem izzadok le!Bár most már jön a hideg. :-((
lehet, hogy kipróbálok mást!
Nem lehet, hogy az az izzadásgátló dezodor foltja???
Azok között vannak olyanok, sokszor még a drága márkásak is, amelyek "fognak"...
Szerintem az izzadság kimosható...
Talán annyit, hogy az ezüsttel mosott ruhák hosszabb ideig megőrzik az öblítő illatát...
De valójában az ezüst hozzáadásának nem az a célja, hogy a ruhákon észrevegyünk vmit, hanem a problémás bőrbetegségek (pl. ekcéma) tüneteinek a csökkentése...
Én rá is kérdeztem a dologra és azt mondták, hogy nem lehet "tenni bele" ezüstöt! A Samsung kutatásai szerint a mosógépben lévő ezüstmennyiség kb. 10 évre, 3000 mosásra elegendő!
Persze nyilván van ilyen és olyan háztartás is...az enyém azonban nem ezek közül való...
Én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy részt vehettem a mosógép tesztelésében. Aztán 2 év használat után egy jelképes összegért megvehettem...
Azóta is használom (rengeteget, kb. naponta 3x indítom)...egyszer kellett még a teszt alatt javítani, de azóta szerencsére nem volt vele probléma!
Az ezüst hozzáadása nagyon szuper dolog, de azt tudni kell, hogy a vásárláskor kb. 3000 mosásra elegendő van a gépben! Az enyémben már biztosan nincsen...és nem "újratölhető"!
Ha van kérdésetek, írjatok és próbálok válaszolni...
nem :DD
malter meg egy nagyobb kosz is volt rajta aztán a gép ezt nem bírta
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Mit szólnátok hozzá ha találnátok ismerőst a Hoxán, de miután megtudja, hogy személyesen ismeritek egymást még az üzenetedre sem válaszolna