Incsi-fincsi recept


1 zacskó Albert keksz
1 csokis pudingpor
0,5 liter tej
cukor
margarin
Az Incsi-fincsi elkészítési módja:
A pudingot megfőzzük, belekeverünk kb. 5 dkg margarint, majd hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt fogunk egy kekszet, megkenjük a masszával, újból keksz jön, és így tovább. Addig folytatjuk, amíg csak annyi puding marad, hogy a tetejére elég legyen. Megkenjük, majd reszelt csokit szórunk rá.
Ezt még a magam fajta balfékék is el tugják készíteni.
Jó étvágyat hozzá!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 76a2779643, 2007. márc. 2. 09:50
Az incsi-fincsi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.