Immunrendszer erősítő 7 hónapos babának. (beszélgetés)
szerintem téves az elmélet, hogy sok zöldség, gyümölcs, oszt annyi. eleve egy 7,5 hónapos baba mennyi zöldséget és gyümölcsöt eszik, amiben valóban van vitamin????
èn adok a lányomnak kezdetektöl fogva, eleinte magamon keresztül (én szedtem), aztán folyékony formában, amióta vannak fogacskái, azóta rágótablettát kap. 21 hónapos. A nagyok majdnem 8 és 10 évesek, ök is szednek vitaminokat, amellett, hogy mi tényleg rengeteg zöldséget és gyümit fogyasztunk, napi 2-3 kg gyümi elfogy. amikor mi voltunk gyerekek még volt a zöldségeknek, gyümölcsöknek vitamintartalma, ma a bolti áruknak nem hiszem, hogy sok lenne, de még a saját kertben termelt bio cuccok sem olyanok, mint régen, gondoljatok a környezetszennyezésre, a levegöszennyezésre.
az már más kérdés, hogy mit szedjünk, mert drogériákban kapható mindenféle szemetet én sem ajánlanék. :-)
a megfázás vajon mi? nem baci? vagy vírus? dehogynem, és éppen ezek ellen lehet erösíteni. pl C vitaminnal. vagy homeopátiával.
ja, nagyon ritkán vagyunk betegek, a járványokat ha el is kapjuk 1-2 nap alatt kikúráljuk, amivel más 1 hétig hiányzik a suliból, oviból. (skarlát, bárány- ill rózsahimlö nem volt nálunk.
de mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
Szerintem egy ilyen korú gyereknek nincs szüksége elővigyázatosságból plusz immunerősítőre. Ezzel csak azt fogod elérni, hogy gyengíted, ugyanis nem engeded, hogy a saját kis szervezete megküzdjön bizonyos betegségekkel.
Egyen sok gyümölcsöt és zöldséget. meg igyon sok anyatejet.
Sziasztok!
A Béres cseppel az a baj,hogy a betegtájékoztató szerint 10 kg alatti babának nem adható ,az én lányom 7,5 hónapos és 8,5 kg.
Egy másik fórumon a grapefruit-mag kivonatot olvastam,annak akarok utánanézni
c vitamint csak
sok gyümölcs és zöldség
Sziasztok!
Ti milyen immunerősítőt adtok(adtatok) babátoknak,gyermeketeknek?
További ajánlott fórumok:
- Óvodások gyenge immunrendszere --> tönkremenni mindenhogyan.
- Kecsketej és az immunrendszer
- Hogyan erősítsem az immunrendszerem?
- Az anyatejes babáknak valóban jobb az immunrendszere és a tápszeres babák betegesebbek?
- Tudtad, hogy egyes termékek némely összetevői károsak az immunrendszerre és gyengítik azt?
- Homeopátiás szerek a mindennapokban:nyugtatók, immunrendszer erősítők..stb.