Ikertestvérek kapcsolata?!? Van ikertestvéred? Vagy a környezetedben ikertesók? (beszélgetés)
Igen. Az egyik barátnőmnek van iker tesója.
Ők ránézésre egyformák. Igaz a barátnőm jóval fiatalosabb mint a testvére. ( öltözködés, frizura , smink)
A kisfiamnak vannak iker fiu barátai.
Nagyon össze vannak nőve,nagyon szeretik egymást.Aranyosak.
Sziasztok!
Nekem iker fiaim vannak.14 évesek.Eddig mindig együtt mentek mindenhova....most már kezdenek egy kicsit külön utakon járni....de azért nem tévesztik egymást szem elől.
A barátnőjeim ikrek, na Ők nincsenek meg egymás nélkül, Ők megérzik azt, ha a másiknak baja van vagy vmije fáj, egyik lány férjhez ment de közös lakásban laknak, közös válalkozásuk van még dlgozni is együtt dolgoznak. E két lánynak van még egy húguk, na de azzal már nem tudnak kijönni, állandó a vita.
Férjemnek is van egy ikerlánytestvére. de kettejük között nincs ekkora kötődés
Mi még fiatalok vagyunk, még "nem repültünk ki". Minden nap látjuk egymást, kivéve hétvégenként, mert én a páromnál vagyok, ő meg itthon a párjával.
Én örülök annak, hogy külön járunk szközépbe, mert így kicsit másképp is megismerhetjük a világot és megpróbálunk kicsit egymás nélkül élni.
Szerintem ez így jó! Nekünk jó!
Neki én vagyok a legjobb barátja, sajnos apa nélkül nőtt fel, tehát a kérdéseire nekem kell válaszolnom, mert én állok hozzá a legközelebb.
Azt mondják, hogy a lányok hamarabb érnek, és ezt én is így látom. Én ki tudtam lépni a rendes életbe is, miközben tudom, hogy a másik felem is jól érzi magát ebben az életvitelben!
Huh ez kicsit összevissza lett, de bogozzátok ki:)
nekem a 2 lányom kétpetéjű iker - vannak jó és rossz napjaik, de egyre inkább kötődnek egymáshoz - valahol nem bánom, mert ettől eltekintve másokkal is jó kapcsolatuk van, nem csak egymással játszanak - különleges egy dolog már egy anyának, de biztos vagyok benne, hogy különleges kötelék számukra is - van amikor szépen játszanak, máskor verekszenek, mint általában a gyerekek
van egy ismerősöm és nagyon jó barátom, akinek szintén lány ikertestvére van - őket látva én mindig is ikreket akartam, mivel annyira jó és különleges volt a kapcsolatuk, hogy az tényleg csodálatra méltó - így 15 évesen én is azt mondtam, hogy nekem ikreim lesznek - hát lettek is, jók voltak a megérzéseim :)
Sziasztok
A férjem unokahúgának iker fiai vannak , mopst múltak 17 évesek.....annyira két különböző gyerek hogy az hihetetlen, igaz hogy kétpetéjüek ,de akkor is...talán még jó testvéreknek sem mondanám őket
Sziasztok!
Nekem is van ikretesóm.Egypetéjűek vagyunk.Imádjuk egymást!Gimi után kerültünk külön utakra,mert mást tanultunk,de borzasztóan megviselt és nem igazán tudtunk beilleszkedni az új környezetbe.A gimiben persze tudtuk,hogy ha nem is vagyunk épp együtt,de ha kell odamehetünk egymáshoz.Voltak külön barátaink,de ők tudták mindig,hogy számunkra a tesónk az első.Mi barátnők is vagyunk.Bár vannak barátaink,de nem tudtunk olyan bensőséges kapcsolatot kialakítani senkivel,mint egymással.Sokáig rágódtunk azon,hogy nekünk mért nincs olyan jóban-rosszban barátnőnk,mint másoknak,de aztán rájöttünk,hogy egymásnak vagyunk ilyen barátnői és ez így jó!:)Legalábbis nekünk.Ezt azért a pasik nehezen viselik néha.De tudják,hogy megszoksz vagy megszöksz,ez a két lehetőség.
funky_b:nálatok ezek a dolgok hogy vannak?
Van már családotok?
Mi az általános iskolát együtt jártuk ki, de középiskolának mindketten mást választottunk.
Mi is kétpetéjűek vagyunk de imádjuk egymást, egyre jobban! Biztos, hogy nem tudnék nélküle élni. Van, hogy napokig nem találkozunk, aztán pedig nagyon örülünk egymásnak:)
Szia anyukámék ikertestvérek keresztapámmal kétpetéjű és mi mindent megbeszélünk anyuval de idáig soha nem érzett hasonlót.Ha pl keresztapámnak valami fájdalmas baja volt anyu nem érzte meg.És neki nem fájt ugyanúgy.
Szeretik egymást természetesen de náluk nem működik ez a dolog.
Sziasztok!
Nekem van ikertestvérem. Érdekelne, hogy ti "mit éreztek irántuk", mint egy testvér iránt. Szoros-e köztetek a kapcsolat? Megérzitek-e ha a másiknak baja van? Fáj-e nektek az, ami bántja az ikertestvéreteket?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Az elveszett ikertestvér
- Válás után új kapcsolat és a környezet reakciója
- Milyen környezetvédelmi szabályokat kell betartania egy cégnek az elhasználódott eszközökkel kapcsolatosan?
- Van valakinek tapasztalata a gödöllői Szent István Egyetem Mezőgazdasági és Környezettudományi karával kapcsolatban?