Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » IKEA indukciós edények (OUMBÄRLIG, ANNONS, 365+) fórum

IKEA indukciós edények (OUMBÄRLIG, ANNONS, 365+) (beszélgetés)

2020. márc. 10. 10:55
Update: Végül nem mentünk Ikeába, megrendeltem egy tefal szettet, amit azóta is nagyon szeretek. Egyenletes a hőelosztás, minden szuper benne. Akciósan vettem, elég jó áron, nem bántam meg. Serpenyőt a pepcoban szereztem be pluszba: egy szürke színű csodaeszköz! Komolyan mondom, ilyen szuper serpenyőm nem volt még. Ebben nem ég le semmi. De tényleg SEMMI! És 1800Ft volt...mégis lepipálja bármelyik tefált...
2020. jan. 10. 20:34

Csak kiegészítem: éppen rendeltem az IKEA-nál újabb adag edényt: Annons készlet, 3 db-os, nem egészen 3 ezer Ft.

(Kicsit drága a szállítás, rendeltem mást is mellé.)

8. Guruljka (válaszként erre: 7. - Sviki0525)
2019. júl. 5. 18:20

Biztosan meg leszel elégedve.

Vannak az olcsó Blaumann edények még, de elég nehezek, ráadásul a Blaumann fazekam leesett, és ekkor derült ki, hogy több lapból van összerakva, mert szétnyílt az oldala egy függőleges vonalban. Akkor látszott, hogy csodaszépen eldolgozták az illesztést.

7. sviki0525 (válaszként erre: 6. - Guruljka)
2019. júl. 5. 10:50
Köszönöm! :-)Meggyőztél! Jövő hónapban készülünk több napra a fővárosba, útba ejtjük majd az IKEÁ-t is.
6. Guruljka (válaszként erre: 5. - Guruljka)
2019. júl. 3. 23:04

Az is jó benne, hogy végül is többrétegű talpa van, egyenletesen melegszik.

Mivel mindene fém, simán be lehet tenni a sütőbe is.

A fedő fogója belül üreges, a főzőlapon nem forrósodik át, kézzel meg lehet fogni. (A sütőből kivéve azért biztosan forró!)

5. Guruljka (válaszként erre: 4. - Sviki0525)
2019. júl. 3. 22:30

ha nekem lenne a közelemben IKEA, ott válogatnék megfelelő méretű edényeket. Ez az egy lábas meggyőzött. Égett már oda benne étel, mert nem figyeltem, nagyon elfőtt alóla a leve. Akkor is könnyen tisztítható volt.

(Súrolószert nem használok, csak sót.)

4. sviki0525 (válaszként erre: 3. - Guruljka)
2019. júl. 3. 12:40
Köszönöm! Az az igazság, hogy nagyon régi "piacos" krómszerű lábasaim, fazekaim vannak, leharcolt állapotban. Most felújítjuk a konyhát, full modern lesz minden, szeretném az edényeket is kicserélni. (Zománcos kb. 3 db van, azokat használnám tovább, ha mágnesezhető - még nem néztem.) Nem terveztem rá vagyonokat kiadni, de a leggagyibbat sem szeretném megvenni. Ezek az IKEA edények jól néznek ki, áruk is jó, de tapasztalatokra is kiváncsi lennék.
2019. júl. 2. 20:32
A felsorolt edények nagyon jónak látszanak. Nekem egyetlen ikeás nyeles lábasom van fedővel, remekül használható és könnyen tisztítható. Ajándékba kaptam, a képek alapján lehet, hogy Oumbärlig.
2019. júl. 2. 14:44

Nem kellenek külön edények! Már jó 10 éve indukciós főzőlapot használok. A régi zománcos edények is jók, emellett van pár olcsóbb, szendvics-talpú lábasom. Ezek azért jók, mert nem deformálódik al aljuk.

De nem kell külön méregdrága edény az indukcióshoz, csak az a lényeg, hogy mágnesezhető és egyenes aljú legyen. Ha az edény alján nincs jelzés, kipróbálom, tapad-e az aljára a mágnes. Akár a hűtőmágnes.

2019. júl. 2. 13:13
Tapasztalatokat várok az IKEA indukciós főzőlapon használható edényeiről.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook