Így menne el a nyákdugó? (tudásbázis)
Sajnos még nem :(
Benn tartott az orvos hétfőn 1 napot mert elkezdett meszesedni a lepényem c1100 as a ,éhszáj.
Vizsgálgattak vért is vettek uh-ot is néztek áramlás minden tökéletesen működik hálistennek.
Ha addig nem indulbe magától a szülés jövőhéten megindítják a szülést.
Jól esik h érdeklődtök.Köszönöm.:)
Aktív amennyire csak lehet ilyenkor egy baba:)
Ügyeletes nézett.
Hát igen, órák alatt is jelentősen változhat a helyzet, nemhogy napok alatt. Babóca mennyire aktív?
Saját orvosod van vagy ügyeletes nézett?
De a tünetek azóta jelentkeztek, nem?
Akkor még minden rendben volt, most viszont napok óta görcsöket produkálsz!! A helyedben én beszélnék a dokimmal, és egy vizsgálat ill. egy újabb uh nélkül békén se hagynám...
Nem ijesztgetni akarlak, de ha már napok óta érzed, egy vizsgálatot mindenképpen megérne!!
Lehet, hazaküldenek, lehet, meglesz a baba, de valami van, még ha semmiség is!!!
Nem vagyok!
Csak idegesítő ha egésznap mensi görcseim vannak és azt mondják páran ez nem a szülés megindulása páran meg azt a mentősökkel eggyütt h igen és mennyek be a kórházba majd megindítsák.
Na szerintetek most mondjátok meg nem kiborító?:@ :'(
Hétfőig még rengeteg idő van, ne türelmetlenkedj. (Tudom mondani könnyű)
Én aznap délelőtt voltam ctg-n, méhtevékenység szinte 0, méhszáj teljesen zárt és kemény volt. Éjjel 2-re anya lettem.
Este meleg fürdő hatására elmúlt ma reggel már megint van mensi szerü görcs.Nem beszéltem vele.
Jövőhét hétfőn leszünk 40hetesek ha azt mondják maradjak benn a kórházba benn maradok,denem tudom mikor inditják meg a szülést ha addig se lesz semmi.
Lehet, hogy jóslófájások. De az is, hogy ez már "az"!!
Dokiddal beszéltél? Azért, mert 1 nmapja még nem volt semmi, most már lehet.
Én szombaton délben voltam nála, fél centire SE voltam tágulva, semmi előjel nem volt, pedig akkor már 3 nappal voltunk a kiírás után. Vasárnap este meglett a gyerkőc...
Valószínű, nekem több részletben távozott, kb. egy napig tartott...a fiamnál.
A lányomnál péntek d.u. ment el, akkor egyszer vérezgettem és vasárnap megszültem.
Sziasztok!
Reggel óta folyamatos mensi szerü görcsöm van derék táji fájdalommal de nem erősödik meg sokak szerint ez még nem az.
Mit tegyek?
Minél jobban várja az ember annál jobban nem jön ki a baba :(
köszönöm kedves vagy!:)
A párod azért ne menjen messzire!:))
Én 40 hét + 4 napra szültem, de a nyákdugómmal nem találkoztam. A vizsgálat után ennyi idősen viszont "normális" a vérezgetés...
Gyors és könnyű szülést!:))