Ez fájás lehet? 38 hetes vagyok, ma reggel távozott a nyákdugom egy része. (beszélgetés)
más 1 hetet mondott :)
na mi van veletek???
Szia!
Hogy telt az éjszakád? Mi újság?
Lehet,a napokban már anya leszel..sőt,még az is lehet,hogy ma,vagy holnap!:)
Szép és könnyű szülést kívánok!
Sziasztok.
Nekem a nyákdugó hétfőn távozott, a vasárnapi séta megtette hatását. :) Hétfőn éjszaka kezdődtek a fájások. 10 percesek voltak de nem erősödtek. Végül csütörtökön délelőtt szültem meg.
Én a fájásokat úgy ismertem fel, hogy ilyet még nem éreztem, és már amikor nem bírtam tovább elviselni akkor mentünk be csütörtök hajnalban a kórházba. Hozzáteszem hogy szerdán 2 ujjnyira nyitva voltam, és még hazaengedtek. Szerdára voltam kiírva.
Sok sikert ha mész szülni. Szorítok neked!!! Ügyes legyél!!!
Nekem annó ezt a szülésznő javasolta ;)
Azért írtam hogy ne forróba, csak melegbe! A meleg oldja a görcsöt, de ha szülési fájás akkor beállítja! Nekem rendszertelen fájásokból fél órán belül 10 perces rendszereseket csinált, még az éjjel meglett a kisfiam :)
Csak óvatosan!A meleg víz tágítja az ereket..
Vérzést csinálhat!
Szerintem dokihoz menj!!!
Ha a nyákdugó is eltávozott, akkor valószínű hogy fájás...Szerintem menj el a dokihoz!Te is nyugodtabb leszel ha megvizsgálnak!
Ha nem igazi fájás, nem tartanak bent.
Szerintem is lassan készülődhetsz :)
Szép szülést nektek!
Szia!
Ha már "igazi" fájásaid lesznek, nem fogsz rajta gondolkodni, hogy az vagy nem az:))
Ha nem múlnak a fájások, akkor azért menjél dokihoz!
Majd írj, hogy ment!
Szorítok és ügyes légy!
zuhanyozz le meleg vízben!(de ne forróban)
ha elmúlik jósló volt, ha beáll akkor szülsz :)
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Hogyan szánjam rá magam, hogy időben lefeküdjek aludni? Soha nem alszom ki magam, főleg, ha korán kell kelni reggel, már rosszul vagyok...
- Reggel óta fáj a bal kulcscsontomnál. Szorító, nyilaló érzés, nem folyamatos, de sűrű. Mi lehet ez? 25 éves vagyok.
- Egyedül vagyok és nagyon félek. Lehetne már reggel
- Tegnap távozott a nyákdugóm, most már szülni fogok?