Tegnap távozott a nyákdugóm, most már szülni fogok? (tudásbázis kérdés)
Nekem ugyan nem ment el a nyákdugó, de azt mondták, hogy ha megtörténne akkor is lehet még napok, hetek kérdése is.
Egyébként azért mert nem érzel most semmit, nem jelenti azt, hogy nem lesz meg hamarosan.:)
Nekem mindneki mondta, hogy ó még sehol sem tartok mert nincsenek jóslóim, aztán jött egy enyhe fájás egyik este és kevesebb mint 24 óra alatt meglett a kisfiam.
Sziasztok! Tegnap este távozott a nyákdugóm egybe. Ma van a kiírt napom tehát ma töltöttem be a 40.hetet. Habár tegnap távozott semmi jele nincsen, hogy a pocaklakom ki akarna jönni. Egyedül a szeméremcsontom fáj, de az már előtte is fájt (37.hét óta). Szerintetek ebből lesz baba mostanában, vagy kihúzzuk a 41.hétig, a befektetésig? Nektek mennyi idő után született meg a gyermeket a nyákdugó távozása után?
Tudom mindenkinek más, de én már nagyon a vége felé vagyok és már rettenetesen szeretném a kezembe fogni, érezni, puszilgatni. :)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Akik a II.női Klinikán szültek vagy szülni fognak
- Ez fájás lehet? 38 hetes vagyok, ma reggel távozott a nyákdugom egy része.
- A munkáltató visszaveheti a munkavállalót, ha az korábban felmondott és közös megegyezéssel távozott?
- Hol a nyákdugóm?
- 6+1 hetes terhességnél normális az, ha a Crinone géllel együtt egy enyhe rózsaszín darabka is távozott?