A munkáltató visszaveheti a munkavállalót, ha az korábban felmondott és közös megegyezéssel távozott? (tudásbázis kérdés)
szerintem, semmi akadálya.
Gondolom hogy nincs olyan koll. szerzőúés ami kizárja
Fiam is elment, mert csődközelbe került a cég, de pár hét mulva már csalogatták vissza.
Törvényileg akár már másnap is!!!
Semmi akadálya, ha mindkét fél úgy akarja.
Visszavehetik, hacsak az emberi tényező közbe nem szól.
Gondolok itt arra, hogy a régi munkahelyemen a főnök kijelentette, hogy "ide vissza nem vezet út."
Értitek, senkit nem vesz vissza, ha neki úgy tetszik.
Ha "békésen" jött el a férjed és szükség van a munkájára szerintem nincs akadálya hogy visszavegyék, de erről biztosat a munkahelyén tudnak mondani.
Nem vagyok jártas a munkajogban, bár lehet, hogy nem is érdemes, mert sokszor hagyják figyelmen kívül a munkahelyek a törvényi előírásokat.
Szerintem biztosat csak akkor tudtok meg, ha jelentkezik a férjed az előző munkahelyén.
Sajnos, hiába írunk itt bármit.
Közös megegyezéssel nem lehet felmondani. Vagy felmondott, vagy közös megegyezéssel megszűnt a munkaviszonya.
Bármikor megállapodhatnak egy újabb munkaviszonyban. Akár másnap...
Szerintem törvényi előírás erre nincs. Nekem úgy rémlik, hogy volt olyan munkatársam, aki kilépett, elment máshova dolgozni, ott már a próbaidő alatt felmondott és visszajött.
Valóban munkahelye is válogatja. Van, ahol, nincs visszaút, de ezt általában előre meg is mondják.
További ajánlott fórumok:
- Felmondhat a munkáltató olyan munkavállalónak, aki nem sokat beszél a munkahelyen, de a feladatait elvégzi?
- Hogyan lehet elérni, hogy a munkáltató mondjon fel a munkavállalónak, ha az betegség miatt nem tud tovább dolgozni?
- Hol tudok utánanézni, hogy a munkáltatóm valóban bejelent-e alkalmi munkavállalónak?
- Mit tehet a munkavállaló, ha nem megfelelőek a munkáltató által kínált feltételek?
- Foglalkoztathat munkavállalót úgy a munkáltató, hogy 1 évre csak 8 nap szabadságot ad?
- Gyes-ről visszatérő munkavállaló után mennyi ideig jár kedvezmény a munkáltatónak?