Rózsaszínes, barnás folyásom van, ez már a nyákdugó? (tudásbázis)
Köszönöm ès irok mindenkepen hogy mi lesz! Holnap kel menem a dokimhoz
Dokit k3rdezz meg.drukkolok:)
Azért majd írj, hogy mi történik! Drukkolok!
Egyre surubb nekem is ez a haskemenyedes
Nálam 8êve csak a hasam keményedett 10percenként azon kivül semmi nem volt és másnap megszültem.:)
Sziaztok en 39 hetben vagyok es 15 re vagyok ki irva de mar 2 hete hogy a mehszaj ertekem 1111 az az teljesen kinyilt.a dokim szerint de 2 napja van nekem is folyasom igen es olyan mint a takony mert ere nemlehet mit mondani feher sürü atlatszo es mar neha barnasag es pici ver is van benne szerintetek nyakdugo? A hasam is eleg sürün kemenykedik a hatam derekam mar majd le szakad mindig pisilnem kelene de mire elmegyek meg par cseppet birok csak szerintetek medig huzom?
Ha éppen nem fehér fehérnemű van rajtam akkor észre sem veszem hogy ez rózsaszínes. Bízom benne hogy ez azért a szülés közeledtét jelzi, már nagyon szeretnék túlesni rajta és babázni :) Szép estét mindenkinek :)
A nyákdugó olyan nyákos (nem tudok másképp fogalmazni,olyan mint a takony!)
Nekem specc 3héttel szülés előtt távozott!
Ami neked van, az valószínűleg -ahogy a többiek is írták- tágulásos vérzés!
De ez nem jelent semmit, van aki észre se veszi...:)
Remélem hamarosan babázhatsz!:)
szülhetsz holnap, de akár egy hét múlva is:)
könnyű szülést! és egészséget!
...
azért a dokid kérdezd meg, megnézesd-e magad ?
Nekem a nyákdugó zöldes színű volt. Itt írnak annyi féle színt, hogy akár az is lehet. :)
Tágulásos vérzés.Tágul a méhszáj,ezután várható valamikor a nyákdugó!De az is lehet,hogy csak akkor csusszan ki,amikor már elindult a szülés.
Köszönöm szépen a gyors segítségeket, darabkákat nem láttam benne, pedig olyan jó lenne ha hamarosan a karomban tarthatnám a babót, ilyenkor kicsit felcsillan a remény, de hát majd eljön az ideje :)
nekem is ilyen volt, és csak 1 hét után jött a bébi, a másiknál viszont másnap...
Szia!
Szerintem nem. Valami kezdődik, de a nyákdugó nekem olyan volt (már bocs), mint a takony, csak barnás.
Egyébként ha az is, még 1-2 hetet kihúzhatsz,
Hasonlóm volt, rá két napra babáztam.
Tágulásos vérzés lehet, de azért hívd fel az orvosod, az a biztos.
meg a nyakdugo egy hettel is elmehet akar a szülés elott!
... amúgy a nyákdugó valóban rózsaszínes,barnás folyással távozik. Úgy tudom, első szülésnél néhány héttel szülés előtt is távozhat. Én az első szülésnél észre sem vettem :) Másodiknál meg 2-3 nappal szülés előtt távozott.
Lehet, de nem biztos, a aszülés előtti hetekben nekem is ilyen érdekes folyásom volt, de kivittem 40+5-ig :D
nyugi, úgyis komolyabb dolog kell, hogy elkezdődjön!
amikor növeremnél megindult a dolog (ott voltam)
először egy kocsonyas valami jött de csak pici, utanna vizes cucc, modnta a doki ha tobb szalvetat-szepit atitat akkor az magzatviz, és végul a folyósba voltak darabkák-magzatburok darabok.
szalvéta-zsepivel tudod merni, mennyit "iszik fel" neki ezt modnta teloba a doki, remelem segitettem :)
...nem feltétlenül, de elképzelhető... darabkát láttál benne/közte?
Sziasztok!38 hetes kismama vagyok. Ma enyhén rózsaszínes, barnás folyásom van de nem kocsonyás, zselés hanem inkább víz szerű, ez mit jelent? Lehet hogy a nyákdugó kezd kilökődni? A segítségeket előre is köszönöm. Móni
További ajánlott fórumok: