Magzatvíz vagy nyákdugó? (beszélgetés)
MEGSZULETTUNK!!!!!! 2010.07.14-én 0.05 -kor!
Nagyon szép szulésunk volt :) Abigél 3560 g és 56 cm-rel jott világra. Már itthon vagyunk, és nagyon nagyon boldogok vagyunk! Puszi mindenkinek!!
hajrá hajrá
Hát rendesen túlhordod! :)
Mázlid van, hogy nem kell befeküdnöd!!
Na,meg is jöttem a Dokitól :)
Minden ok, a magzatvíz tiszta!!!!!!!!!
2111-es a méhszáj,ill. méhnyak. Vizelet, vérnyomás, nst is ok. Azért remélem mielőbb szülünk, mert már egy kicsit türelmetlen vagyok :(
:)...mostmár mindennap kell ellenőrzésre mennünk .
Szép napot mindenkinek :)
Nem tudom mitől nem voltam kedves. Attól hogy más választ kaptál tőlem az nem a kedveségem hiánya,hanem a szakmai rálátásom arra hogy mit okoz egy meconiumos magzatvíz.
Ha védőnő a nagynénéd akkor tudod mi a meconium.
Csak azt nem értem akkor miért nem bízol benn,és miért kérdezel itt idegeneket?
Nem értelek,főleg azt nem hogy ennek ellenére miért nem orvoshoz mész. De a te döntésed,a te kicsinyed.
Koszi, tényleg nem vagy valami kedves, és tapintatos! Itt mindig megnyugtató válaszokat kaptam!!
Holnap megyek dokihoz! A nagynéném védono, és nagyon orult, mikor hívtam az elobb, mert azt mondta Ó is, hogy készul a szervezetem a szulésre!!!
:) és zoldes a magzatvíz, ha a baba belekakil!
Koszi a tobbiek kedves hozzászólását!
Ha belekakil a magzatvízbe,akkor meg pláne nem itt kell az időt húzni.
Öltözni,és menni a kórházba.
Ne találgass! Hívd fel az orvosod,a kórházat ahol szülni fogsz,vagy a szülésznőt.
Egy utolsó napokban járó terhesség nem játék,egy benned levő magzatról,terhességedről nem itt a fórumon kell kérdezni.
Nem tudom,ne haragudj,szerintem felelőtlenség itt az időt húzni,ahelyett hogy szakemberhez fordulnál.
Tudom nem túl kedves hozzászólás,de ez nálam szakmai ártalom,nem tudom elviccelni.
Ha belekakil, akkor az zöldes színű, mivel a baba első kakija is leginkább a sóskára (vagy nem is tudom mire) hasonlít.
Nekem is volt hasonló folyásom, a méhszáj kezd nyílni, az jár kis vérzéssel, és persze a hüvely termelhet már nyálkát is. Készülődik a szülésre a szervezeted.
Ha a nyákdugód az, akkor lesz egy nagyobb darab is szerintem, nálam úgy volt, a magzatvíz egy picit édes illatú volt nálam, és nagyon tiszta. Ha nyitva vagy megfogják nézni a víz tisztaságát, de előtte szerintem csinál egy ultra hangot is, és abból rögtön látja elége a víz a babának. Sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!
40.hét + 3 napos vagyok.Ma vettem észre, hogy barnás, gyenge folyásom van, mint mikor meg szokott jonni...de nagyon halvány.
Szerintetek lehet,hogy a nyákdugó kezd elmenni?
Vagy mi lehet? Valami vérzés szeru??
Remélem nem a magzatvíz csepeg... már az is eszembe jutott, hatha a Baba belekakilt...azért olyan barnás!
Holnap megyek csak dokihoz, de már nagyon várom, hogy megnyugtasson...
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- 30+5 napos terhes vagyok. Biciklizés közeben úgy éreztem, mintha valami kifolyna belőlem. Ez lehet magzatvíz?
- Hogyan indult meg a szülésed? Görcsökkel, magzatvíz elfolyással vagy indítással?
- Erős folyás vagy magzatvíz szivárgás?
- A chorionboholy-mintavétel, és a magzatvíz mintavétel két vizsgálat? Mindkettőt vagy csak az egyiket végzik el?
- Van vagy volt valakinek terhesség során több magzatvíz? Kinek mit mondott a doki? Nálunk eddig minden rendben, de félek!