Igazi éhség és étvágycsökkentők fogyókúrában (beszélgetés)
:))
Én sem ismerem a sók használatának minden csínját-bínját, de elég régóta használom már. Hozzáértő embertől is szoktam tanácsot kérni és kapni.
Sokat olvasok én is, és a gugli is a jó barátom. :D
Ha tudok, szívesen segítek.
Ezt ma olvastam, hát érdekes.
Egy kivizsgálás lehet, hogy segíthetne az ok kiderítésében.
Bár jelenleg ebben nem vagyok biztos...
Leeshet a vércukor is.
Ha rögtön étkezés után, akkor lehet káliumhiány is.
5. Kalium phosphoricum Schüssler só segíthet.
( A káliumhiány a szervek kifáradásához vezet, ami lelki zavarokkal, nyomott, levert hangulattal, ijedősséggel, szomorúsággal és emlékezeti gyengeséggel járhat együtt. Pszichoszomatikus zavarok, mint pl. fejfájás, alvási problémák, idegi eredetű hasmenés, vitalitás és belső hajtóerő hiánya, ingerlékenység, kimerültség, koncentrációs nehézségek, testi gyengeség, levertség jellemzi.)
Sok oka lehet:(
Sziasztok!
Nem tudok megoldàst az èhsègre. De itt sem talaltam jò vàlaszt. Amiòta letettem a cigit, sokat eszem, ès nem tudok megàllj parancsolni. Règen, ha èhes voltam, hopp, elszìvtam egy cigit ès eltűnt az èhsèg 1 òràra. Most meg :-( elvèsz összes munkàm, amit a kinèzetbe fektettem :-(
Bocsi, hogy leìrtam, de jòl esett.
:)
Ha megkívánsz egy ízletes, lédús almát, az sokszor a természet jelzése, mellyel arra figyelmeztet, hogy valamelyik vitaminból vagy ásványi anyagból nem kap eleget a szervezeted. Néha azért fejlődik ki a jellegzetes éhségérzet, mert az étrended nem megfelelő. Ha gyakran küzdesz ezzel a problémával, ismerd meg, milyen vitamin vagy ásványi anyag hiányát próbálja ilyen módon pótolni a tested.
Vagyis falánk...
:D
Az Európa gyógyszertárból rendeltem. Bár pontosan tudtam mit szeretnék, de egy nagyon szolgálatkész gyógyszerésznő vette fel a rendelésemet, és plusz információt is adott.
Részemről nagy öröm lenne ha ezt a témát átvinnék ide: [link] mert mégis csak az a Schüssleres. Ott te is vissza tudsz olvasni ha gondolod, egyben hátha felélesztenénk a fórumot talán sokak örömére.
Nem hinném, hogy étvágycsökkentőre van szükséged!
Nagy valószínűséggel valamilyen ásványi anyag, vagy vitamin hiányozhat a szervezetedből. A fogyókúrád is lehet az oka, mert ez tápanyaghiány tulajdonképpen.
A változatos ételek a fontosak, de legjobb ilyenkor egy vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészító használata.
De jó lehet pl. dió, mogyoró + sok zöldség is. attól is függ, mekkora a hiány.
A Schüssler sók tényleg jók, de ilyenkor vitaminokat is kellhet pótolni.
Amíg nem pótolod a hiányt, az éhségérzet jelez, enni kell!
Étvágycsökkentő terméket keresek, mert rettentően nagy az étvágyam, de mivel fogyózom, ez sokszor visszahúz. Van valakinek hatásos és bevált szere?
Jelenleg szedek L karnitint és fat controlt(biotech usa).
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- A fogyókúra kezdetén érdemes valamilyen étvágycsökkentő tablettát szedni?
- Mit tegyünk fogyókúra során jelentkező éhségérzet ellen és a túlzott fejfájás ellen?
- Hogy lehet kibírni az állandó éhséget fogyókúra alatt?