Igaz, hogy a BP-i MÁV kórházban légzésvizsgálatkor simán elkaphatod a TBC-t, mert nem használnak betegenként külön légszűrőt? (beszélgetés)
Minden betegnek adnak jobb hlyen egy ilyen toldalékot, és ezt magával hozza minden alkalommal, amíg le nem jár a szénszűrő szavatossága.
Tehát jobb helyen:
fertőzött levegő, szénszűrős toldalék, szád a sorrend
MÁV-ban:
géphez rögzített szénszűrő, fertőzött levegő, szűrő nélküli toldalék, szád a sorrend.
Igen, jól tudod, a levegőt a szobából kell szívni. Viszont ahogy a szádba veszed a cső végét, aminek a folytatásába egy TBC-s fújt, 3 cm választja el a nyitott szádat ettől a fertőzött levegőtől. Azt tudjuk, hogy a levegő ilyen kis területen könnyen átáramlik. És így, kész a cseppfertőzés.
Ezért fejlesztették ki azt a toldalékot, aminek a végén, mielőtt ehhez a csőhöz csatlakozna, egy szénszűrő van.
A csőböl kell szívni a levegőt?
Nem kötekszem én is oda járok ráadásul mikor legutóbb voltam épp terhes voltam!
Szóval nekem a helységBEN kellet nagy levegőt vennem,nem a csőböl!
Abba csak tüdőböl be fújnom kellett!
Nem lehet hogy magában a toldásban van a szűrő?
ÉN nem értek hozzá!
DE ez azért elég sújos!
Sziasztok,
Én még csak olyan légzésvizsgáló berendezést láttam (vitálkapacitás mérő), amibe bele kell fújni, s abból elemez a computer, de beszívni a levegőt nem a csőből kell, hanem az adott szobából, ahol a vizsgálat történik.
Nem jól tudom?
Travels
Tehát, Te most azt állitod,hogy TBC-t kapsz mert egy levegöt szívsz a többi vizsgált emberkével.
Na jó,picit azért gondolkodj.
Ezt nem mondhatod komolyan.
Olyan mintha egy szikével műtenének egész nap:(
További ajánlott fórumok:
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Mely szemránckrémek használnak?
- Milyen fegyelmezési módokat használnak az iskolákban?
- Miért használnak az emberek egyre kevesebb dezodort?
- Több köhögéscsillapítót is próbáltunk és nem használnak, mit tegyek hogy elmúljon 3 évesem köhögés?
- Visszatérő hólyaghurutom van, szedem a tőzegáfonyát, kaptam Cifrant meg Monuralt de nem nagyon használnak, mit tegyek?