Idén nyáron bevállalnátok egy Görögországi nyaralást? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Mégis bevállaltuk az idei görög nyaralást!
És szerencsére jól döntöttünk, semmi gond nem volt, sem határoknál, sem Görögországban!
Menekülteket én sehol sem láttam, Röszkénél láttam elkerítve sátrakat nekik. Ennyi!
Aki gondolkodik rajta menjen -e idén, arra felé, hát NE tegye!
Nyugodtan menjetek!! :)
én nem mennék semmi ilyen országba.
Azért foglalgatják le, mert bíznak a jó szerencsében és x nappal a lefoglalt időpont előtt még díjmentesen lemondható :) Ha úgy látják, h addig nem változik a helyzet, lazán lemondják. Egyik ismerősöm a napokban több ilyet is lefoglalt. Úgy van vele, hogy majd meglátják melyikre jutnak el, vagy el mernek-e indulni....
Helló! Mi régóta ismerjük a Grand Tourst. Tavaly nyáron utaztunk velük, és bár láttuk többször is menekültrk csoportjait az út során - semmi fennakadás, kellemetlenség nem volt. Megjegyzem: idén sem tennék kockára sok ezer ember biztonságát ha veszélyes lenne! Javaslom a repülős utakat ha aggódsz! Pl. Imádtuk korábban Zalintost. Nézz utànna
;-)
Nézd; ilyen alapon sehova nem mennénk.
Egyébként nekem igen erős a gyanúm, hogy egy semlegesebb ország kisebb városa következik.:((
Mert mi a cél? Hogy ne érezze senki biztonságban magát.
Bárhova merek menni, és megyek is.
Görögországba nem, mert nekem más tetszik.
Én nem éreztem ott bűzt. Koszt se láttam. Legalább is ott, ahol mi voltunk. Igaz, nem 3 éve, hanem 8.
Most nem mennék.
Visszamennék, de nem most.
Tavaly pont akkor voltunk mikor szeptemberben lezárták Röszkénél a határt.. Mondjuk akkor semmi extra nem volt, csak tele volt rendőrrel, katonával, meg rendőr helikopter körözött a határnál.
De most már azért a Macecdon-Görög határ is le van zárva, meg elég sokan vannak állítólag Görögörszágba. Főleg Athénba, ahova szintén szerettünk volna elmenni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Azért is kérdeztem, mert azért a Grand Tours oldalán "ész nélkül" foglalgatják le a nyaralást.
Úgy látszik ők nem tartanak semmitől...
További ajánlott fórumok:
- Negyedik gyermek! Ti bevállalnátok?
- Terveztek-e az idén nyaralást, és ha igen, ki hova?
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Szerintetek merjem bevállalni? Légyszi segítsetek!!!
- 2 nagysúlyú baba, és 2 nehéz szülés után bevállalnál még 1 babát?
- 3 nap nyaralást szeretnénk 4 gyermekkel a nyáron nagyon olcsón