Idegenvezető tanfolyamon nyelvet is tanulnak? (tudásbázis)
A férjem tanul japánul,azt mondta neki a tanárnő ez az a nyelv amit élete végéig tanulhat az ember...
Passzolom,de sokat számít h mennyire szivacs a buksid és h van e érzéked hozzá.Nekem pl az angol kiejtésem pocsék...egyszerűen nincs hozzá érzékem
Annak az idegenvezetőnek aki külföldiekkel szeretne utazni, alapfeltétel az idegennyelv kiváló tudása.Elhelyezkedésnél jelentős előnyben részesül az aki több évet élt az adott országban, mert lehetősége volt a nyelvet kiválóan megtanulni,ezenkívül a helyismerettel is rendelkezik ,egyre többen vannak ilyenek,ezért van túlkínálat idegenvezetőből.
Nem is akartam...semmi baj h kérdezel,annó érettségi után én is 2 dolgot tanultam mire rájöttem h azok nagyon nem érdekelnek!Mentem a 3.ra és utána abban is helyezkedtem el.De nem bántam meg egyiket sem!
Japán nyelvet mennyi idő alatt lehet megtanulni??
Igen most féláron van.
Hogy eltud-e vele helyezkedni?Nem tudom nagyon sokan választják ezt a szakot most.Ha jól választol nyelvet akkor igen:)mert minden második angolul vizsgázott, nagy a konkurencia
Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de nagyon foglalkoztat ez a téma. Most gondoltam ki, lehet hogy el kellen végezni ezt a képzést. Sokkal jobba érdekelne, mint az irodában a monoton papírmunka.
Amúgy nem is akartál dolgozni ebben, vagy csak nem nagyon lehet elhelyezkedni????
Nagyon érdekes volt!Elég sok mindent megtanultam például Budapestről!Sőt,nagyon sokat,és élveztem.De dolgozni nem dolgoztam egy percig sem benne.
Nem zavar egyáltalán. Azért találtam infókat, kb. alapfok kell a tanfolyam felvételihez, és a végére középfokot kell letenni. Az már megvan. Csak azért kérdeztem, hátha valaki már volt ilyenen. Mennyire érdemes elvégezni, kedvelte-e stb. ....
10 hónap, és 89 ezer Ft? Hát tényleg eléggé eltérnek egymástól. Én 2 éveset találtam az előbb több mint 200 ezer Ft volt.
El tud vele helyezkedni? Szerinte érdemes tanulni?
De azt hiszem mindenhol alap legalább 1 középfokú nyelvvizsga,mint ezt lentebb már írták!
Úgyhogy szerintem ezzel barátkozz meg!Vagy nem tudom miért zavar?!
Ő az Efeb-en végzett.Az oldalukon mindent megtalálsz.
Ja és most feleannyi az ára mint amikor a férjem kezdte:(
Hát igen, itt van idegen nyelv is a tantárgyak között.
Én nem jártam, csak érdekelt volna, de szerintem logikátlan lenne nyelvet tanítani, akkor elmegy az illető egy nyelviskolába. Úgy látnám értelmét, h csak azt veszik fel, aki legalább egy nyelven beszél olyan szinten ami egy idegenvezetőnek kell, s a tanfolyamon megtanulja azt, amit Andi írt.
Küldtem egy sulit priviben!
Hány hónapos volt? Mert valahol 2 évet is írnak.
Iskolától függ, en találtam olyat ahol tanítanak, olyat is ahol már kell hogy legyen nyelvvizsgád.
Mennyibe kerül a tanfolyam? Sehol nem találok árat.
A férjem most végzett idegenvezetőin.Nem tanult idegennyelvet.
Csak az mehetett vizsgázni akinek volt nyelvvizsgája,mert a gyakorlatot a választott nyelven kell letenni.
Amikor én jártam ilyen tanfolyamra (7 évvel ezelőtt) akkor igen!Akinek volt nyelvvizsgája az kapott felmentést.
googlizz
Az idegenvezető tanfolyam tantárgyai:
* Adminisztráció végzése
* Kommunikációs tevékenység gyakorlása
* Idegnevezetői adminisztrálás
* Idegenvezetés gyakorlata
* Idegenforgalom elmélet
Idegenvezető tanfolyamon nyelvet is tanulnak?
További ajánlott fórumok: