Ibis Styles Hotel a Liszt Ferenc reptér közelében, milyen a szobalány munka? (beszélgetős fórum)
Forrest,
egyáltalán nem a linkekról van szó, bár a többiek nevében nem beszélek, csak a magaméban.
A gyakorlatilag folyamatos "én ehhez is jobban értek, én azt is tudom" alapattitűd nem annyira zavaró, inkább sajnálatra méltó.
Ami nekem szemet szúr (olvasd el a hozzászólásait egymás után), az a folyamatos kritizálás, beleszólás, "úgyis úgy jó, ahogy én tudom" hozzáállás, a jó értelemben vett alázat teljes hiánya.
És nem kell fogadott prókátornak lenned: mi itt majd mindannyian dolgozunk vagy aktív nyugdíjasként élünk. De kevesen tudnak déltől éjfélig majdnem folyamatosan kommentelgetni ide-oda.
És még valami: tőled még nem olvastam olyan hozzászólást, ahol beleszúrsz a másikba.
Nem mindha bárkinek lenne hozzá köze, de nem is államtitok:
A maileket nézem meg először és utoljára az adott napon, mert bármikor érkezhet munkám.
Általában a két mail van nyitva és a Hoxával együtt legalább két portál. Egész nap és egész éjjel, mert videóra alszom el, de ha még ébren vagyok, benézek néha a dominókra.
Lehet, hogy a listában ott vagyok, de általában, ahogy az elmúlt napokban is, a nap jó részében dolgozom, tényleg pihenéskéőő nézek ide. Általában van elég gépelni való a munkával. Ha lehet, linket hozok, mert a csuda se gépel, ha nem muszáj.
De ha meg nem hozok linket, az a baj, mert akkor meg rám fogják, hogy én találtam ki.
Ahogy azt is rám fogják, hogy jelentgetek, pedig legalább a moderátorokat tisztelhetnék annyira, hogy feltételezik, van saját ítélőképességük.
Szerintem egy reptéri hotelben 1 ejszakat marad a legtobb vendeg.
Uh azzal lehet szamolni, h teljes takaritas, agynemucsere a szobakban mindennap.
8ft.....őskor....
Neve azért volt a szállodának?
Keress rá, a szóban forgó évek idején már nem 3,60 volt a kenyér. Úgy emlékszem, már 8 Ft volt, de akkoriban már elég gyakran emelkedett az ára.
Pech egyébként, linkelni már csak azért sem lehet, mert megszűntek azok a szállodák, ahol dolgoztam.
És amúgy sem a reptérnél volt egyik sem.
én unatkozom!
mesélj még, milyen volt szobalánynak lenni akkor, amikor 3,60 volt a kenyér!
vagy csak rakj be egy linket.