Kismamák a Velencei tó közelében (beszélgetés)
az enyém m.vale85@freemail.hu de elvileg felvettelek :)
gyorsabb mint itt
ez sem tűnik rossznak és közel is van :)
van msned?
A babaúszást azt én is néztem, biztosan elviszem majd én is. Ha megszereti, akkor meg rendszeresen is járnék vele. Illetve agárdon van a Zsongó bárka oda is elviszem majd. Ha gondolod nézd meg: [link] Nem tudom milyen de a környéken csak ezt találtam.
Egyébként Erzsébeten és Csepelen laktam.
akkor szépen növekszik :) én össz-vissz kb 9 kg-ot hiztam igy lettem 65 kg :)
Lili pedig 3680g és 58 cm volt
megmondom őszintén én már nagyon mennék, nem tudok egy helyben maradni :)
de Lili sem :(, fél percet nem tud megmaradni :)
most néztem hogy van a spa-ban babaúszás, oda kéne menni, elvileg van velencén a kastélyban is valami baba-mama klub, ott nem voltam..
meg találtam egy játszóházat az új buda centerben azt is megszeretném nézni, eleven center nézd meg neten. csak itt szoktam a környéken sétálni vele :( meg mig jó idő volt addig a tónál is.
pesten merre laktál? én újpesten
Lili már nagy csaj :)
4 hónaposan átfordult és nemsokára négykézláb tekert,6 hónaposan felállt, azóta próbálkozik, tegnap többször is sikerült 2-3 lépést magától megtenni, de aztán elesik :)
próbálom tanítgatni :) tud tapsolni, villanykapcsolót kapcsolni, tudja hol van a lámpa, a ruhán a gombot megmutatja, a nyelvét jobbra-balra huzogatja a szájából félig kidugva :)
Nekem is a Lili tetszik és úgy is becézném, de gondoltam ha nagylánylesz legyen neki egy komoly neve, bár a férjem inkább simán a Lili-re voksol. Szóval megy 1000-el nálunk a névkeresés.
És a Te Lilid hogy van? Miket csinál már. Kb 10 hónpos akkor lehet hogy már megy is segítséggel?
oké :) akkor majd megbeszélünk egy időpontot és találkozunk :)
akár holnap is jó nekem:) gondolom Te már nem dolgozol ha nemsokára jön a baba...
Még nem dőlt el pontosan a neve, mivel eddig nem tudtuk a nemét.
Lehet Liliána, Adrienn, Linda...
folyton azon gondolkodunk
Van kedvem:)
Mi is nemrég költöztünk ide Pestről és nekem sincsenek itt a barátaim.
Tehát asszem ogyan abban a cipőben járunk
fehérváron, jó volt a kórház, szép volt.
és hogy hívják majd a babát?
Szia!
Nekem is elvileg kislány lesz. Legalábbis most a 35. hét elején azt mondták.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék a környéken élő kismamákkal. Én Agárdon lakok és március 3-ra várjuk első kisbabánkat.
További ajánlott fórumok:
- Így karácsony közelében, a szegénységről
- Elélveztem, vagy csak a közelében jártam?
- Ibis Styles Hotel a Liszt Ferenc reptér közelében, milyen a szobalány munka?
- Van itt olyan aki szorong mások közelében?
- Ha valaki egy kórház előtt lesz rosszul, vagy közelében akkor is ki kell hívni a mentőket?
- Mi okozhat elektromos zajt a lépcsőházban? Olyan zúgás, mint a nagyfeszültségű trafók közelében hallható.