Hyaluronsav kapszula - próbálta már valaki? (beszélgetés)
Kondroitin szulfátból a minimális napi bevitel 800 mg kell, hogy legyen. Ennél kevesebb hatóanyagnak nincs terápiás hatása.
Glükózaminból ez a mennyiség 1500 mg/nap.
Sziasztok !
Én is a Doctor's Best terméket kezdtem el szedni , a vaterán tudtam rendelni ott a 180 db-os 10 ezer ft
Minden egyes kapszula* tartalma:
BioCell Kollagén mátrix 500mg, melyből
- Hilauronsav: 50 mg
- Kondroitin-szulfát: 100 mg
- Kollagén (II-es típusú, hidrolizált): 300 mg
hatásról még nem tudok beszámolni mert csak pár napja szedem. Ha esetleg valaki tud olcsóbb beszerzési formát , meg köszönném ha tájékoztatna.
Kedves Kisskee,
A magam részéről, a Doctor's Best Hyaluronsav készítményét használtam, és használom jelenleg. Összetevők 1 kapszulában:
Hyaluronsav 50 mg
Kollagén 300 mg
Kondroitin szulfát 100 mg
Én izületre használom, kopás/recsegés miatt. Az állapotom javult, és az arcbőröm is teltebb/hidratáltabb/feszeseb lett.
Talán Magyarországon is kapható.
60 db-os kiszerelés 12,16$
postaköltség 4 vagy 6$ rendelés összegétől függ
Hely www.iherb.com
Link és 1100 tapasztalat:
1100 tapasztalat lapul a link mögött, tehát képbe kerülhetsz a hatás tekintetében:)
A Barátnőm most töltette fel a homlok szem melletti részeket botoxszal,a nevetőráncait meg hyaluonsavval.A homlok és zsemkörnyék nagyon látványos,azt hittem(míg nem tudtam),hogy rossz a kedve és álmos :)
A hyaluonsav feltöltést meg észre sem vettem,csak mondta.
Lehet korán kezdte?Még csak 38 éves.
Szia!
én szedem már 3 hete, és úgy veszem észre használ, bár én Kollagén kapszulával együtt szedem.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta valaki kapszula vagy más formában a zöld kávét?
- Próbálta valaki a Genix kapszulát?
- Próbálta már valaki a Breast Actives mellnövelő kapszulát?
- Próbálta már valaki a zöldkávé kapszulát? Tapasztalat? (tudom, hogy csodák nincsenek)
- Próbálta már valaki a mályva tea kapszulát?Tapasztalatok.....?
- Próbálta már valaki a Slim trim nevezetű kapszulát, ha igen mik a tapasztalatok?