Próbálta már valaki a mályva tea kapszulát?Tapasztalatok.....? (tudásbázis)
Én még nem próbálta a kapszulát, most hallok róla először.Le vagyok maradva :).Legutóbbi újra kezdett diétámmal 6 kg-ot fogytam.Mivel nem volt makulátlan a fogyókúrám....gyakran előfordult,hogy kísértésbe estem és degeszre ettem magam én olyankor ittam mályva teát(de nem a Fabiannit,nekem az hatástalan volt).
Azért ittam,hogy jól meghajtson és ne engedje ezáltal felszívódni azt a rengeteg kalóriadús ételt amit megettem.Én estére 3 filtert áztattam(ez a maximum megengedett) be egy kávéscsészényi vízbe és egyből ittam rá 0.7dl cukormentes üdítőt.Majd később 3 dl-t.A sok folyadék bevitel a lényeg ezeknél a teáknál is mert csak a víz segítségével tudja fellazítani a székletet.
Igaz reggel 4* is rágörbültem a WCre :)....de jól kitakarított.Csak akkor ittam,ha megszegtem a diétát.Alapjában véve fogyókúráztam.Enélkül senki ne várjon csodát.-6 kg után feladtam a diétát....bele fáradtam,2-3 hónapja vagy a jó ég tudja már mióta nem tudtam újra elkezdeni a diétát,ettem ha jólesett de 2 naponta már csak esti 2 filtert megittam ugyanígy egy darabig,vagy csak akkor ha zsírosat ettem.Talán emiatt is stagnált a súlyom,szóval nem gyarapodott.
Nekem ilyen hatásai voltak.
Nos már elég rég kiírtam a fórumot! Nekem is könnyebben menet reggel a dolog és szerintem könnyítette is a fogyásom bár 1 hónap után 2-3 hónapos szünetet tartottam most meg csak alkalom adtán veszek be de tervezem hogy megint "ráállok".
De kívánccsi vagyok hogy neked mennyire használt???
Szia!
Vettem teát is meg kapszulát is, de egyik sem használt semmit. Még meg sem hajtott. A barátnőmet csak meghajtotta, de nem fogyott tőle.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta valaki a Genix kapszulát?
- Próbálta már valaki a Breast Actives mellnövelő kapszulát?
- Próbálta már valaki a zöldkávé kapszulát? Tapasztalat? (tudom, hogy csodák nincsenek)
- Próbálta már valaki a Slim trim nevezetű kapszulát, ha igen mik a tapasztalatok?
- Valaki próbálta már a dm-ben kapható zöldtea kapszulát? Jobb mint a "sima" tea?:)
- Próbálta már valaki a zsírral szemben névre keresztelt kapszulát? Tapasztalatok érdekelnének!