Próbálta már valaki a zsírral szemben névre keresztelt kapszulát? Tapasztalatok érdekelnének! (tudásbázis)
Sziasztok! Én erről még nem hallotam...viszont nekem ez vált be nagyon: [link]
De persze mindenkinek más...csak gondoltam megosztom :) szép estét mindenkinek :)
Legalább nem drága.
Más pozitívumot nem látok.
Már többször feldobta nekem a közösségi oldalon, és persze csupa pozitiv komment van hozzá....
A következő leírás tartozik hozzá:
Pharmacoidea Zsírral Szemben Kapszula 90 db
Ördögnyelv-, Paprika- és Zöld kávé kivonat a testsúly csökkentésére és az egészséges koleszterinszint fenntartásához
Az Ördögnyelv kivonat vízben oldódó étrendi rostjai a tápcsatornában megakadályozzák a koleszterin és egyéb zsírok felszívódását.
A Paprika és a Zöld kávé kivonatai az anyagcsere fokozásával támogatják a testsúly csökkentését. Energiaszegény étrend mellett hozzájárul a testsúly csökkentéséhez, segíti a vér normál koleszterin szintjének fenntartását.
Összetétel:
Ördögnyelv kivonat
Paprika kivonat
Zöldkávé kivonat
Fogyasztási javaslat:
3x2 kapszula naponta, ajánlott étkezések előtt 30 perccel, bő vízzel/folyadékkal fogyasztani.
A kapszula beszedése bő vízzel történjen! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Sziasztok! Próbálta már valaki a zsírral szemben névre keresztelt kapszulát?
Tapasztalatok érdekelnének!
Köszi ;)
További ajánlott fórumok:
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?