Húsvétkor szeretnénk kirándulni...de hova is? (beszélgetés)
Annyi gyönyörű hely van, hazánkban én is alig tudok választani.
Ha valóban nyugalomra vágyom a Mátrában, Bükkben mindig megtalálom ezt.
És a Mátrát is imádom... meg a Bükköt.... Ó, Szilvásvárad! :)))
Amúgy meg pécsi vagyok... ott is milyen jó csavarogni a Mecsekben...
Mi egy életünk, egy halálunk, bepróbáljuk a szentendrei skanzent... Egyéves babával.
Amúgy imádom Visegrádot, a Dunakanyart, Vácrátótot, Vác is szép, nagyon. Esztergom meg a szívem csücske! :)))
Úgyhogy bárhova elmennék szívesen... :))
Mennyetek el a Mátrába.
Jó levegő, rügyező fák, gyönyörű minden.
Lehet, hogy én is elmegyek ide.
Én is!
Remélem sikerül elmenni valahova!
Gyertek Esztergomba.
Ha Dobogókő felé jöttök,magában ez egy szép magashegyvidéki élmény.Esztergomban Aquapark, középkori történelmi látnivalók, egyházi vonatkozású látnivalók.Át lehet sétálni a Mária Valéria hídon a szlovákiai Dunaparton levő Párkányba.Finom fölvidéki konyha szerint főzött ízeket lehet kóstolni, könnyű, hegyfarki borocskát lehet iszogatni.Nagyon kellemesek az odaáti cukrászsütemények, fagyik.Hazafelé a Dunakanyar vonalán lehet tenni
autóskirándulást.
Jó, nem?
" Botanikus kert, Vácrátót
A vácrátóti az ország legjelentősebb, növény anyagban leggazdagabb botanikus kertje. A természetvédelmi területként is óvott 29 hektárnyi kert a benne lévő épületekkel, építményekkel, történeti kertstílusával egységben műemléki védettséget is élvez...... "
Ha csak sétálni akartok egy jót, akkor ajánlom.
Nincs messze és nagyo szép.
További ajánlott fórumok:
- Ti hova mennétek belföldön nyaralni, kirándulni pár napra? Ha tudtok konkrét szép helyeket ajánlani...?
- Hová vinnél kiscsoportos ovisokat kirándulni (tavasszal/nyár elején)?
- Horvátországba hova érdemes menni nyaralni, ahol nem csak napozni, hanem nézelődni, kirándulni is érdemes?
- Csongrád megyében és környékén, hova lehetne elmenni Húsvétkor családostul?
- Balaton mellé megyünk nyaralni, de szeretnénk 1-2 napot kirándulni.Mit ajánlotok?
- Bp 100-150 km-es körzetében szeretnénk elmenni kirándulni, ahol túrázni is lehet és van a közelben termálfürdő.