Ti hova mennétek belföldön nyaralni, kirándulni pár napra? Ha tudtok konkrét szép helyeket ajánlani...? (beszélgetés)
Sárospatak mellett a Tengerszem. Gyönyörű hely.
Bükk: tele van tanösvényekkel, sok gyerekekkel is nyugodtan bejárható. A fiam 2,5 éves ő egy 4 km-es túrát végigcsinált. De vannak kisebbek is, amik inkább séták.
édes naíva, miért akarsz különböző adatokat rólam, hát meg akarsz keresni? :D
a több, mint ezer hozzászólás sokkal jobb arra, hogy megismerj, mint az adatok... azért ez egészen sekélyes személyiségre mutat...
én nem tartom magam okosnak, szerintem te tartasz engem okosnak magadhoz képest, csak rám akarod kenni :)
Utolsó mert nem akarok veled foglalkozni. De ha már ilyen nagyon okosnak tartod magad, akkor vállald is fel önmagad. Se kor, se név, se lakhely, se fotó...
De hát az ember más szemében (csak hogy örülj) a szálkát is...
Ezen a nyáron csak egy-egy napokra megyünk valahová. Nem maradt ki Demjén, oda még egyszer elmegyünk még, ha jobb idő lesz.
Ki nem hagynám a Boldogkőváraljai Várjátékokat sem, tavaly is nagyon jól éreztük magunkat.
Valószínű, a Hortobágyra is ellátogatunk egy nap. És az örök kedvenc, a Zemplén; Vizsoly, Telkibánya...
Mind közel vannak, és nagyon szép helyek.
semmi baj, így is megtalálható, meg amúgy is tudom, hogy ilyen szavakat simán összerakok a fejembee és leírok akár itt a fórumbaa is :)
megértem, hogy sokan magatokra vettétek a hozzászólásaimat. ahogy már megtettem, újra elnézést kérek, ha sértésként vettétek, mert nektek úgy hangzott.
ha a hétköznapok rohanó világábaa írtok ilyeneket, az aligha számít :) a lényeg csak annyi, hogy tudjátok, ugyan a hétköznapi beszédbee szinte nem is hallani a végét, írásbaa viszont az n-nel mindig sokkal szebb és nem okoztok porctörést más fülébee
lol, bocsi :)
"Összekoncentrálódott" ?????????
Én ilyen magyar szót nem ismerek.
Összegyűlt, vagy koncentrálódott. Ha már szőrszálat hasogatunk.
A kérdésre válaszolva, ha most lenne időnk (de nincs, mert konyha felújításban vagyunk, és a lányom beteg, és sok a munkája a férjemnek, szóval tojni sincs időnk). De ha lenne időnk, én pár napra Szilvásváradra mennék el a családommal, és nagyokat kirándulnánk. Aztán kocsival átruccannánk Lillafüredre, és a pisztrángtelepen ennénk frissen sült pisztrángot.
Nagyon jó lenne, már voltunk párszor, én nem is vágyom máshova, külföldre sem.
Az eszem nekem is megáll :) hogy emberek, mire ráérnek...azt olvassák, ki hogyan ír, vagy mit hogyan nem ír?? Úram bocsáá kihagytam egy "n" betűt, remélem azért fogsz tudni aludni...
Vakon és gyorsan gépelek, de ha bántja a szemed, légy kedves,menj oda a tükör elé nézz bele, dícsérd meg magad, szép vagy, okos vagy, hibátlan és makulátlan, fogd meg jobb kezeddel a balt és sétálgass, de tényleg, vagy fejtsél rejtvényt, vagy számlálj mákot, vagy csak, ne olvasgass, vagy szedjél nyugtatót, ha nem tetszik amit látsz!
Hagyjad, biztosan nyugdíjas magyartanár és itt éli ki az okoskodási vágyát. Ne törődjetek vele, biztosan nagyon unatkozik.
Valószínűleg mások is lustaságból írnak értelmetlen mondatokat, mert egy ilyen pötyögés közepette sokan a mondat végére már elfelejtik, hogy hogyan is kezdték és nem mindig olvassa vissza az ember.
Minden esetre szerintem ettől még nem hülyébbek, csak valószínűleg ők könnyed beszélgetésre jöttek és lehet, hogy jobban tudnak helyesen írni mint az okoskodó, csak ők most nem a helyesírási fórumra jöttek, hanem kötetlen beszélgetésre.
Véleményem szerint a kisbetűvel kezdett mondta a leggázabb, mert amikor elkezdesz írni akkor figyelsz a legjobban.
Örülök hogy ennyire ráérsz mások csesztetésére. Gratulálok. Bár szerintem ha nem a témához akarsz hozzászólni, akkor csesztesd a saját családod. Bár gondolom ők már nagyon unnak téged ezért jársz máshová.
Szép napot neked is.
Mert a nyuszitaps az meg tényleg szép magyar szó...
tudom. szánt szándékos lustaság :(
de a többi meg rosszaság vagy mi, értsd nem-tudás. gondoltam szólok-írok... na nem, mintha nekem nem lennének meg a hibáim :) na. lényeg, hogy tudjuk!
További ajánlott fórumok:
- Mikor és hol voltatok utoljára nyaralni, kirándulni?
- Hová menjünk belföldön nyaralni?
- Horvátországba hova érdemes menni nyaralni, ahol nem csak napozni, hanem nézelődni, kirándulni is érdemes?
- Hova menjünk 4 hónapos babával nyaralni a nyáron 1 hétre belföldön?
- Belföldön nyaralni...Mégis hol?
- Balaton mellé megyünk nyaralni, de szeretnénk 1-2 napot kirándulni.Mit ajánlotok?