Húsvéti gesztenye-csoki tojás recept


15 dkg margarin
25 dkg gesztenyemassza
10 dkg darált keksz
15 dkg cukor
1 evőkanál rum
reszelt étcsoki
reszelt tejcsoki
A Húsvéti gesztenye-csoki tojás elkészítési módja:
A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a darált kekszet, gesztenyemasszát és a rumot (lehet 15ml rumaroma is). Tojásalakot formálunk, meghempergetjük csokireszelékben. Fele tej-, fele étcsokis reszelékkel készül, és dekorálva kerül a tálcára.
A csokikat hidegen kell reszelni és hempergetni is mert összetapad.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. ápr. 10. 16:03
A húsvéti gesztenye-csoki tojás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.