Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Húspác recept

Húspác recept

A Húspác hozzávalói:
1/2 liter olaj
1 kk őrölt szerecsendió
1 kk morzsolt bazsalikom
1 kk morzsolt majoránna
1 kk morzsolt kakukkfű


A Húspác elkészítési módja:
Egy olajos palackba a fenti fűszereket beleöntjük, jól össze rázzuk, és félre tesszük. Bármilyen sózott húst bekenünk vele és egy éjszakára a hűtőbe teszünk, és sütjük. Ha szeretjük a fokhagymát zúzottat tehetünk, az olajba. Nagyon sokáig el áll az olaj.


Kategória: Húsételek receptjei


A húspác elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook