Húsos zöldbabos ragu leves emmenn módra recept
80 perc
A Húsos zöldbabos ragu leves emmenn módra hozzávalói:
50dkg pulyka vagy csirke mell
1üveg zöldbab vagy mirelitt
1tojás
1fej hagyma
3gerezd f.hagyma
kispohár tejföl
1kis paradicsom püré
só,bors, pirospaprika,
2ek mustár
1tk norbicukor
1tk citromlé
kevés update liszt
A Húsos zöldbabos ragu leves emmenn módra elkészítési módja:
a hagymát apróra vágod kevés olajon megpiritod, ha üvegesre pirult mehet bele a kockára vágott hus, azt is piritsd át, ha ez megvan mehet rá a pirospaprika so bors ha van petrezselyem, és egy kis paradicsom püré. engedd fel hideg vizzel és fözd kb 1óra 20percet ha majdnem puha akkor mehet bele egy kispohár tejfől kikeverve egy kis updatelisztel, updatecukoral, mustárral, citrommal-ovatosan keverd a forró levesbe nehogy csomós legyen-ezután egy tojásból és update lisztből mehet bele csipkedett majd a legvégén a lecsepegtetett zöldbab. innentől kb5perc főzés még és kész Jó étvágyat hozzá
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: emmenn, 2011. febr. 21. 17:52
A húsos zöldbabos ragu leves emmenn módra elkészítési módja és hozzávalói.