Gombás-tejfölös hús recept
60 perc
A Gombás-tejfölös hús hozzávalói:
50dkg csirkemell filé
60dkg gomba
1nagy fej hagyma
2gerezd f.hagyma
2ek paradicsom püré
só
bors
pirospaprika
1pohár tejföl
2ek norbiliszt
A Gombás-tejfölös hús elkészítési módja:
nem bonyolitom túl a leirást, a husból és a többi hozzávalóból csinálj egy pörköltet, amikor majdnem kész rakd bele az apróra vágott gombát és fözd puhára, ha ez kész a tejfölt keverd simára a lisztel, majd habard be a pörköltöt fözd össze és kész :) update tésztával nagyon finom és nagyon laktaló étel
a husra ne rakj plusz vizet vagy csak nagyon keveset mert a gomba sok levet ereszt.
amikor a tejfölt a lisztel kevered, akkor egy kevés pörkölt szaftot is rakj bele, igy biztositok hogyha a forró ételbe teszed nem kapja össze:)
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: emmenn, 2011. febr. 20. 10:19
A gombás-tejfölös hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.